Списъкът с любими продукти е празен.
RISGARDE, килим, къса нишка,  Ø 70см, 204.156.97

RISGARDE килим, къса нишка, Ø 70см

204.156.97

15,99 лв
80 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Диаметър: 70 см
Влакна, гъстота: 450 г/м²
Дължина на нишката: 6 мм
Площ: 0.38 м²
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 1 см
Широчина: -
Височина: -
Диаметър: 70 см
Нетно тегло: 0.45 кг
Бруто тегло: 0.45 кг
Бруто обем: 3.1 л
Материал
Материал
Нишки:
100% полиестер (мин. 90% рециклиран мат.) Задна страна:
100 % Синтетичен каучук
Основни характеристики
Основни характеристики
Липсва информация
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Машинно пране, макс. 40°C. Не избелвайте. Не сушете в сушилня. Да не се глади. Да не се носи на химическо чистене. Редовно почиствайте с прахосмукачка и завъртайте килима. При сухи петна - отстранете ги незабавно като ги изстържете внимателно от периферията към центъра на петното. При влажни петна - не търкайте. Попийте с хартиени салфетки, след което почистете с кърпа и мек препарат. При почистване на килими винаги използвайте стандартния накрайник за пода и никога въртящата се четка.
Полезна информация
Полезна информация
Неподходящ за употреба във влажни помещения. Килимът е машинно капитониран.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Чрез плоското опаковане на този абажур ние транспортираме по-малко празно пространство, оптимизираме товара си и по този начин намаляваме бройката на курсовете. Това допринася за намаляването на негативното въздействие върху околната среда. Полиестерът може да се рециклира многократно, което намалява въздействието ни върху околната среда. Всички продукти, съдържащи рециклирани материали изпълняват същите изисквания за качество и безопасност, които имаме за всичките си продукти.
Предимства
Предимства
Идеално решение за помещения, през които минават много хора, например антрето, защото се почиства и поддържа лесно.Гърбът придържа килима стабилно на място и намалява риска от подхлъзване.
Този килим е направен от полиестер, който е създаден от рециклирани PET бутилки. Използвайки смет като ресурс ние правим крачка напред към по-устойчиво бъдеще.
Стилова група
Стилова група
Basic Modern