Списъкът с любими продукти е празен.
VINDUM, килим, дълга нишка, 200x270см, 003.449.84

VINDUM килим, дълга нишка, 200x270см

003.449.84

329,00 лв
1645 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 270 см
Ширина: 200 см
Дебелина: 30 мм
Площ: 5.40 м²
Влакна, гъстота: 2400 г/м²
Влакна, плътност: 26 мм
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 202 см
Широчина: -
Височина: -
Диаметър: 28 см
Нетно тегло: 22.08 кг
Бруто тегло: 22.36 кг
Бруто обем: 120.0 л
Материал
Материал
Нишки:
100% полипропилен Гръб:
Синтетичен каучук
Основни характеристики
Основни характеристики
Дебелите влакна са меки и приветливи - когато дивана е зает ще можете да намерите допълнителни и удобни места върху килима. Изтъкан с обагрена в различни цветове прежда, неуловим детайл, който придава живот на дизайна.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Да не се пере. Не избелвайте. Не сушете в сушилня. Да не се глади. Да не се носи на химическо чистене. Редовно почиствайте с прахосмукачка и завъртайте килима. При сухи петна - отстранете ги незабавно като ги изстържете внимателно от периферията към центъра на петното. При влажни петна - не търкайте. Попийте с хартиени салфетки, след което почистете с кърпа и мек препарат. Професионално почистване на килими - при необходимост. При почистване на килими винаги използвайте стандартния накрайник за пода и никога въртящата се четка.
Полезна информация
Полезна информация
За по-голяма безопасност използвайте подложката против хлъзгане STOPP; да се разположи под целия килим. За този килим ще са ви необходими 5 подложки против хлъзгане STOPP (67.5x200 см). Ако е необходимо, можете да ги изрежете или подгънете. Килимът е машинно тъкан.
Дизайнер
Дизайнер
Maja Ganszyniec
За хората и планетата
За хората и планетата
Липсва информация
Предимства
Предимства
Високите нишки ви позволяват да свържете няколко килима без шевовете да се виждат.Гъсто разположените плътни нишки осигуряват мека повърхност за краката ви и приглушават шумовете.
Килимът е изработен от синтетични влакна, което го прави устойчив на износване и петна и лесен за поддръжка.Идеално допълнение за всички видове настилки, дори и за тези с подово отопление.
Стилова група
Стилова група
International Modern