Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.
BERGMUND, стол, 993.880.97

BERGMUND стол

993.880.97

199,00 лв
995 точки

За да предотвратите надраскване на повърхностите и звук от стържене на краката на стола по пода, можете да допълните със самозалепващите се протектори за под FIXA, които се предлагат отделно.

Цвят:
Многоцветно
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (692 KB)

Благодарение на нови проучвания и техника този тапициран стол осигурява оптимален комфорт. Можете да променяте неговия стил по всяко време като сменяте калъфа му с друг в различен цвят или модел.

Размери
Описание на продукта
Оценки и отзиви

От дизайнера

Дизайнери: Мариане и Кнут Хагберг

"Когато проектирахме столовете BERGMUND, искахме да създадем универсален стол за възможно най-много хора, по всяко време. Следвайте промените в ежедневието, като смените калъфа - за да подхожда на сезона, на специален повод или на настроението ви. Изберете от различните цветове и дължини. Това, което не се променя, са комфортът и скосените крака, които позволяват на калъфа да пада плавно върху рамката. Надяваме се, че тези кресла ще предразположат вас и приятелите ви да се отпуснете и релаксирате."

Product story summary

Иновациите правят чудеса за вашия комфорт

Важно е столът да осигурява достатъчна опора във всички нужни точки на тялото, за да седите наистина удобно. Това беше отправната точка при работата ни по стола BERGMUND. След като използвахме ново изследване на човешкото тяло, разработихме иновативна техника, която оформя ватата на седалката за оптимален комфорт. Независимо дали сядате за бърза закуска или оставате след приятна вечеря, разчитайте на този стол да се грижи добре за вас.