Списъкът с любими продукти е празен.
INGOLF, стол, 504.730.73

INGOLF стол

504.730.73

119,00 лв
595 точки
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (1 MB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Тестван с: 110 кг
Ширина: 40 см
Дълбочина: 53 см
Височина: 91 см
Седалка, ширина: 42 см
Седалка, дълбочина: 38 см
Седалка, височина: 47 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 95 см
Широчина: 46 см
Височина: 15 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 7.42 кг
Бруто тегло: 8.40 кг
Бруто обем: 64.4 л
Материал
Материал
Рамка:
Масив, дърво, Акрилна боя Седалка:
МДФ Пълнеж:
Полиуретанова пяна 35 кг/м3, Полиестерна вата Калъф:
80% памук, 20 % полиестер
Основни характеристики
Основни характеристики
Липсва информация
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Затегнете винтовете отново, когато е необходимо за най-добро качество. Машинно пране, макс. 40°C. Не избелвайте. Не сушете в сушилня. Гладете с максимална температура 150°C. Да не се носи на химическо чистене.
Полезна информация
Полезна информация
Столът е изпитван за домашна употреба и покрива изискванията за трайност и безопасност, които са описани в следните стандарти: EN 12520 и EN 1022. Калъфът има степен на устойчивост на изсветляване 5 (способност да устои на избелване) според скалата от 1 до 8. Според индустриалните стандарти, степен 4 и нагоре индикира, че продуктът е подходящ за употреба у дома. Устойчивостта на калъфа от износване е тествана и издържа 15,000 оборота, което го прави подходящ за мебели, които се използват ежедневно вкъщи. За да предотвратите надраскване на повърхностите и звук от стържене на краката на стола по пода, можете да допълните със самозалепващите се протектори за под FIXA, които се предлагат отделно. Препоръчва се употреба само на закрито.
Дизайнер
Дизайнер
Carina Bengs
За хората и планетата
За хората и планетата
Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини. Използвайки възобновяем материал като дървесината в този продукт ние избягваме употребата на фосили или изчерпаеми материали. Памукът в този продукт е отгледан с по-малко количество вода, изкуствени торове и пестициди като по този начин намаляваме негативното си въздействие върху околната среда, а фермерите получават по-голямо възнаграждение.
Предимства
Предимства
Удобната тапицирана седалка прави стола перфектен за дългите вечери прекарани със семейството.Здравата рамка от масивно дърво е боядисана в свеж бял цвят, за да озарява всеки мрачен ден.
Предлага се в различни цветове, със или без подплатена седалка от серията столове INGOLF, така че лесно можете да намерите такива, които да отговарят на вашия вкус.
Стилова група
Стилова група
International Traditional