Списъкът с любими продукти е празен.
HEMNES, комбинация със стъклени вратички, 592.336.82

HEMNES комбинация със стъклени вратички

592.336.82

1198,00 лв
5990 точки
Цвят:
Размер:
180x197 см
Доставка
Доставка
Размери Включени продукти Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер Предимства
Размери
Размери на продукта
Ширина: 180 см
Дълбочина: 37 см
Височина: 197 см
Включени продукти
Включени продукти
HEMNES шкаф/витрина (70371728)
Брой: x2
Материал
Материал
Основен елемент/ Горен плот:
Масив иглолистна дървесина, Байц, Безцветен акрилен лак Панели:
Закалено стъкло Заден плот:
МДФ
Основни характеристики
Основни характеристики
No entries
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
За да почистите, забършете с кърпа, напоена с вода или препарат за стъкло. За да подсушите, забършете с чиста кърпа. За да почистите, забършете с мек сапунен разтвор. За да подсушите, забършете с чиста кърпа.
Полезна информация
Полезна информация
Може да се комбинира с други мебели от серията HEMNES. Артикулът трябва да се закрепи на стената с приложения стенен елемент. Различните стенни материали изискват различни видове прикрепващи елементи. Използвайте такива, които са подходящи за стените във вашия дом (не са осигурени). В комплекта са включени обли дръжки и панти. Бъдете внимателни при работа с предмети от закалено стъкло. Повреден ръб или надраскана повърхност могат да предизвикат внезапно счупване, но само на ситни парченца, без остри късове.
Дизайнер
Дизайнер
Carina Bengs
Предимства
Предимства
С 1 неподвижен рафт за по-голяма стабилност.Шкафът с панелни и стъклени врати може да се използва, за да показвате или скривате вещите си, в зависимост от нуждите си.
Регулиращи се крака; стабилност, дори при неравен под.Пантите без винтове се монтират с лекота.
Масивната дървесина придава естествено усещане.Вграденият във вратата механизъм за плавно затваряне позволява бавно, тихо и плавно затваряне.
С подвижни рафтове - можете да пригодите пространството според нуждите си.Можете да скриете разклонителите под изваждащия се долен рафт, например.