Списъкът с любими продукти е празен.
BERGVEN, възглавница, по-ниска, 804.602.34

BERGVEN възглавница, по-ниска

804.602.34

89,90 лв
450 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства
Размери
Размери на продукта
Дължина: 50 см
Ширина: 60 см
Пълнеж, тегло: 505 г
Общо тегло: 735 г
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 50 см
Широчина: -
Височина: -
Диаметър: 14 см
Нетно тегло: 0.77 кг
Бруто тегло: 0.86 кг
Общ обем: 7.7 л
Материал
Материал
Материя:
100% памук Външна страна, тапицерия:
90% патешки пух, 10% патешки пера Централна част, пълнеж:
60% патешки пух, 40% патешки пера
Основни характеристики
Основни характеристики
No entries
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Използвайте центрофуга след пране, докато пълнежът не е напълно изсъхнал. Машинно пране, макс. 60°C. Използвайте 1/3 от обичайното количество препарат при пране. Не избелвайте. Артикулът е подходящ за сушилня при нормална температура (макс. 80ºC). Да не се глади. Да не се носи на химическо чистене.
Полезна информация
Полезна информация
Центрофугирайте след изпиране, докато пълнежът не е напълно сух. Гъстота на нишките 351. Гъстотата на нишките посочва броя нишки на квадратен инч от материята. Колкото по-висока е гъстотата на нишките, толкова по-плътна е материята. Може да се допълни с протектор за възглавница, който защитава възглавницата от петна и мръсотия.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA OF SWEDEN
За хората и планетата
За хората и планетата
Възобновяем материал (памук). Памукът в нашите продукти идва от по-устойчиви източници. Това означава, че памукът се рециклира или се отглежда с по-малко вода, по-малко торове и по-малко пестициди, като същевременно се увеличават печалбите на земеделските стопани.
Предимства
Предимства
Издръжливата сърцевина от пух и пера е обградена от мек пълнеж от пух/пера. Това предоставя хубава опора и намалява напрежението във врата и раменете помагайки ви да се отпуснете.Двойният кант създава джобове, в които пълнежа може да се движи. Това прави възглавницата по-плътна и увеличава опората, която осигурява.
Получавате суха и удобна среда за спане, тъй като памучната материя диша, което помага на въздуха да циркулира и на влагата да се изпарява.Ако сте човек, който спи по корем и се нуждаете от по-ниска възглавница, която изравнява главата с гърба ви, изберете тази възглавница.
Протектора за възглавници е подходящ за машинно пране при 60°C. Температура, която убива праховите акари.