Списъкът с любими продукти е празен.
NYSJON/BJORKAN, мебели за баня, 5 бр. в к-т, 394.158.76

NYSJON/BJORKAN мебели за баня, 5 бр. в к-т

394.158.76

222,69 лв
1115 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (2 MB)
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (2 MB)
Размери Включени продукти Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Широчина на умивалника: 50 см
Включени продукти
Включени продукти
SALJEN смесител за мивка (40385492)
Брой: x1

NYSJОN шкаф за мивка (60470408)
Брой: x1

BJОRKАN мивка (00468149)
Брой: x1

NYSJОN огледало с рафт (60470837)
Брой: x1

RANNILEN сифон (40422404)
Брой: x1
Материал
Материал
ПДЧ, Меламиново фолио, Пластмасов кант
Стъкловиден порцелан, Цветен гланц ABS пластмаса
Рафт: Закалено стъкло
Огледало: Стъкло
рамка на сифон/ Фрезер за вътрешно почистване/ Капачка/ Отходна тръба/ разк­ло­ни­телен вен­тил: Полипропиленова пластмаса
уплътнителен пръстен/ уплътнител/ Уплътнение: Синтетичен каучук
Тръба за отходна вода: Полипропиленова пластмаса, Синтетичен каучук
Сифон, филтър: Неръждаема стомана
Уплътнения: Полиетиленова пяна
Инструмент за монтаж: ABS пластмаса
Основни характеристики
Основни характеристики
Спестяващ пространство комплект за малка баня. Поставете хавлии и кошници в шкафа и се наслаждавайте на гледката в огледалото. Свежа визия в матово бяло със смело контрастиращ смесител в черен цвят.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
За да почистите, забършете с мек сапунен разтвор. Почистете със суха и чиста кърпа. Влажните следи трябва да се подсушават възможно най-бързо, за да се предотврати проникването на влага. Не използвайте абразивни препарати, домакинска тел, твърди или остри инструменти, които могат да надраскат повърхността на мивката. Почистване: С мек сапунен разтвор. Избършете с чиста и суха кърпа.
Полезна информация
Полезна информация
Артикулът трябва да се закрепи за стената с приложения стенен елемент. Уверете се, че материалът на стените във вашата баня може да издържи тежестта на обзавеждането. Ако се колебаете относно монтажа, свържете се със специалист. В комплекта са включени обли дръжки, панти и крака. Включени са смесител и сифон. Керамичните мивки са изпечени в пещ, което прави всяка уникална, а размерите им могат да варират леко от посочените.
За хората и планетата
За хората и планетата
Шкаф за мивка: Като използваме дървените стърготини и отпадъчната дървесина в направата на този продукт ние се възползваме от цялото дърво, а не само от стъблото. По този начин се грижим по-добре за наличните ни ресурси. Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини. Смесител за мивка: Произвеждайки всички смесители и душове по начин, който ви помага да намалите консумацията на вода и енергия, водите по-природосъобразен живот у дома. Огледало с рафт/сифон, 1 корито: Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини.
Предимства
Предимства
Подходящ комплект за сутрешните ви процедури: мивка, пространство за съхранение и огледало.Матовата повърхност на шкафа за баня създава спокойна атмосфера.
Артикулът е подходящ за по-малки бани. Шкафа за мивка заема малко пространство, но в него има достатъчно място за съхранение на предмети като бутилки и кърпи.Спестявате вода и електроенергия всеки път, когато повдигате ръкохватката на смесителя благодарение на аератора, който предотвратява излишната употреба на вода.
Банята изглежда по-голяма благодарение на плоското огледало. Разполага с удобен рафт, където можете да оставите телефона или очилата си, докато се миете.
Стилова група
Стилова група
Липсва информация