Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.
ENHET, долен шкаф с 3 чекмеджета, 40x60x75 см, 404.404.22

ENHET долен шкаф с 3 чекмеджета, 40x60x75 см

404.404.22

165,00 лв
825 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
10 години гаранция
Продуктова гаранция
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (4 MB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Ширина: 40.0 см
Дълбочина: 60.0 см
Височина: 75.0 см
Широчина на чекмеджето (вътрешна): 33.9 см
Чекмедже, дълбочина: 51.8 см
Макс. натоварване/чекмедже: 14 кг
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 85 см
Широчина: 61 см
Височина: 10 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 17.00 кг
Бруто тегло: 18.51 кг
Бруто обем: 49.3 л
Материал
Материал
Страничен панел:
Плоскост от дървени частици и дървесно-влакнести плоскости с пластмасов пълнеж тип пчелна пита (100% рециклирана хартия), Пластмасово фолио, Пластмасов кант Долен панел/ Задна опорна летва:
ПДЧ, Пластмасово фолио, Пластмасов кант Чекмедже:
Стомана, Прахово боядисано Чекмедже, дъно:
МДФ, Пластмасово фолио
Основни характеристики
Основни характеристики
Серията ENHET ви позволява лесно да започнете от нулата с ново решение за кухнята. Този шкаф е снабден с 3 чекмеджета предназначени за прибори от най-малките до най-големите. Персонализирайте го с любимото си чело ENHET.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Почистете със суха и чиста кърпа. Ако се налага почистване, забършете с мека кърпа, напоена във вода и мек измиващ препарат или сапун, без абразивни частици.
Полезна информация
Полезна информация
Артикулът трябва да бъде закрепен към стената за безопасен монтаж. Различните стенни материали изискват различни видове прикрепващи елементи. Използвайте такива, които са подходящи за стените във вашия дом, продават се отделно. Чела за чекмеджета, работен плот, дръжки и цокъл се продават отделно. Включва винтове за закрепяне на плота към долния шкаф. Включени са винтове, с които да монтирате няколко долни шкафове. Включва 3 чифта водачи и 3 бр. рамка за чекмедже. Допълнете с 1 бр. чело за чекмедже ENHET 40x15 см и 2бр. 40х30 см. Челата се продава отделно. Артикулът трябва да се допълни с 2 крачета за шкаф ENHET, продават се отделно.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Продуктът е изработен от МДФ, с рамка от ПДЧ и пълнеж от хартия тип "пчелна пита". По този начин намаляваме употребата на дървесина в производството и се грижим по-добре за ресурсите на планетата. Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини.
Предимства
Предимства
Шкаф с 3 широки чекмеджета за прибори, съдове, тенджери и тигани.Вие решавате как да изглежда - просто изберете любимото си чело от серията ENHET.
Неповторимите клиновидни дюбели правят сглобяването лесно, а крепежните елементи за почти невидими.Чекмеджето може да се извади до ¾ от дължината си за по-добър общ поглед и лесен достъп до съдържанието.
Разпределете пространството в чекмеджетата си с интериорни аксесоари, продават се отделно.Оставете краката видими или ги скрийте зад цокъл от серията ENHET за по-хармонична визия и по-лесно почистване - изборът е ваш.
10 години гаранция. Прочетете повече за условията в гаранционната брошура.
Стилова група
Стилова група
Multi