Списъкът с любими продукти е празен.
JATTELIK, килим, Ø 100 см, 804.641.71

JATTELIK килим, Ø 100 см

804.641.71

29,90 лв
150 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Диаметър: 100 см
Площ: 0.79 м²
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 101 см
Широчина: -
Височина: -
Диаметър: 8 см
Нетно тегло: 0.98 кг
Бруто тегло: 1.21 кг
Бруто обем: 4.5 л
Материал
Материал
Лице:
100% полиестер (мин. 80% рециклиран мат.) Гръб:
Синтетичен каучук
Основни характеристики
Основни характеристики
Смеете ли да следвате стъпките на динозавър? Този килим е изработен от издръжлив полиестер, повечето рециклиран, в който няма вредни вещества. Мек за малките крачета - и полезен за планетата ни.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Машинно пране, макс. 40°C. Не избелвайте. Не сушете в сушилня. Да не се глади. Да не се носи на химическо чистене. Редовно почиствайте с прахосмукачка и завъртайте килима.
Полезна информация
Полезна информация
Препоръчва се за деца на възраст над 3 години. Този продукт има термопластична гумена повърхност (TPE), която предпазва от хлъзгане. За да работи функцията против хлъзгане, е важно повърхностите на продукта и пода да са чисти и без прах.
Дизайнер
Дизайнер
Ann-Cathrine Sigrid Ståhlberg
За хората и планетата
За хората и планетата
Поради негативното влияние върху околната среда в ИКЕА е забранено използването на хлорсъдържащи избелващи препарати при произвеждането на текстилни и хартиени продукти. Като използваме рециклиран полиестер, добит от PET бутилки, в направата на този продукт ние изразходваме по-малко сурови материали и намаляваме негативното въздействие върху околната среда, докато вдъхваме живот на вече използвани материали. Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини. В съответствие със строгите изисквания на ИКЕА относно употребата на фталати, те са напълно премахнати от всички продукти за деца и продуктите, които влизат в контакт с храна. От 1996 г. в ИКЕА е забранено използването на вредни багрилни вещества, напр. азобагрила в текстилни и кожни продукти.
Предимства
Предимства
Килима заглушава шума, осигурява уют и ходейки по него малки и големи разбират колко е мек.Гуменият гръб придържа килимчето стабилно на място, когато детето тича или си играе върху него.
Детските игри понякога могат да се окажат пагубни за мебелите у дома, в това число и килимите. Ето защо ние изработихме този килим от синтетични влакна, което го прави устойчив на износване и петна и лесен за поддръжка.Ние знаем, че децата са много чувствителни, но не се безпокойте. Този продукт е изпитан, одобрен и е напълно изчистен от вещества, които могат да навредят на кожата или здравето на детето ви.
Стилова група
Стилова група
Scandinavian Modern