Списъкът с любими продукти е празен.
STUVA, рамка с кутия на колела, 003.869.88

STUVA рамка с кутия на колела

003.869.88

129,00 лв
645 точки
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (3 MB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Ширина: 60 см
Дълбочина: 50 см
Височина: 64 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 132 см
Широчина: 51 см
Височина: 9 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 20.86 кг
Бруто тегло: 22.30 кг
Бруто обем: 60.4 л
Материал
Материал
Горен плот/ Страничен плот/ Рафт:
Плоскост от дървени частици и дървесно-влакнести плоскости с пластмасов пълнеж тип пчелна пита (100% рециклирана хартия), Хартиено фолио, Пластмасов кант, Хартиено фолио Заден плот/ Страна/ Гръб:
ПДЧ, Хартиено фолио, Пластмасов кант Основа:
МДФ, МДФ, Акрилна боя Странична рамка:
МДФ
Основни характеристики
Основни характеристики
Липсва информация
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
За да почистите, забършете с влажна кърпа. За да почистите, забършете със суха кърпа.
Полезна информация
Полезна информация
ВНИМАНИЕ! ОПАСНОСТ ОТ ПРЕОБРЪЩАНЕ - Мебели, които не са закрепени могат да се преобърнат. Този артикул трябва да се закрепи към стената с включените крепежни елементи против преобръщане. Различните стенни материали изискват различни видове прикрепващи елементи. Използвайте такива, които са подходящи за стените във вашия дом (не са осигурени). Допълнете с чело за чекмедже FRITIDS с височина 64 см.
Дизайнер
Дизайнер
Ebba Strandmark
За хората и планетата
За хората и планетата
Продуктът е изработен от МДФ, с рамка от ПДЧ и пълнеж от хартия тип "пчелна пита". По този начин намаляваме употребата на дървесина в производството и се грижим по-добре за ресурсите на планетата. Продуктът може да се рециклира или да се използва за производство на енергия, ако тази опция е възможна във вашата общност. Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини.
Предимства
Предимства
Височината на артикула е перфектна за малки деца. Те могат лесно да се протегнат и да намерят това, което търсят сами.Стои стабилно дори при неравен под, тъй като комплектът включва регулиращи се крачета.
Стилова група
Стилова група
Basic Modern