Списъкът с любими продукти е празен.
LEN, чаршаф с ластик, 80x130 см, 104.652.68

LEN чаршаф с ластик, 80x130 см

104.652.68

11,99 лв
60 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 130 см
Ширина: 80 см
Броя в пакет: 1 бр. в к-т
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 28 см
Широчина: 15 см
Височина: 3 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.29 кг
Бруто тегло: 0.31 кг
Бруто обем: 1.3 л
Материал
Материал
100% памук
Основни характеристики
Основни характеристики
Ластикът придържа чаршафа стабилно на място, дори когато детето ви се обръща и подхвърля. Направен от отгледан по устойчив начин памук - материал, който диша и абсорбира влага, което означава че детето ви ще спи удобно цяла нощ.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Свиване: максимум 5%. Машинно пране, макс. 60°C. Не избелвайте. Артикулът е подходящ за сушилня при нормална температура (макс. 80ºC). Гладете с максимална температура 200°C. Да не се носи на химическо чистене.
Полезна информация
Полезна информация
Препоръчва се за деца на възраст над 3 години. Този чаршаф с ластик е подходящ за матрак за разтегателно легло без удължения (80х130 см).
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Памукът в този продукт е отгледан с по-малко количество вода, изкуствени торове и пестициди като по този начин намаляваме негативното си въздействие върху околната среда, а фермерите получават по-голямо възнаграждение. С използването на възобновяеми материали като памук в този продукт, избягваме употребата на изкопаеми горива или невъзобновяеми материали. Поради негативното влияние върху околната среда в ИКЕА е забранено използването на хлорсъдържащи избелващи препарати при произвеждането на текстилни и хартиени продукти. В съответствие със строгите изисквания на ИКЕА относно употребата на фталати, те са напълно премахнати от всички продукти за деца и продуктите, които влизат в контакт с храна. От 1996 г. в ИКЕА е забранено използването на вредни багрилни вещества, напр. азобагрила в текстилни и кожни продукти.
Предимства
Предимства
Мислите, че е трудоемко да оправите леглото? Тогава следващия път се опитайте да го на оправите с чаршаф с ластик. Лесно се разпъва върху матрака ви и е безопасен за вашето дете, тъй като ластикът придържа чаршафа стабилно на място.Чаршафът с ластик е и устойчив, и лесен за поддържане. Просто изперете на 60°C и му позволете да изсъхне. Не е нужно да го гладите ,тъй като само трябва да се постави на матрака и той ще изглежда хубав и гладък.
Направен от 100% памук - естествен материал, който е гладък при допир с кожата на детето ви и става по-мек с всяко пране. Тестван и не съдържа вещества, фталати или химикали, които могат да навредят на кожата или здравето на вашето дете.
Стилова група
Стилова група
Basic Modern