Списъкът с любими продукти е празен.

Висящи органайзери

4 Продукти
IKEA PS FANGST, висяща етажерка с 6 отделения, 604.622.48

IKEA PS FANGST

висяща етажерка с 6 отделения

604.622.48

9,99 лв
50 точки
RASSLA, органайзер - 5 отделения, 504.213.38

RASSLA

органайзер - 5 отделения

504.213.38

15,99 лв
80 точки
STICKAT, органайзер с джобове за легло, 803.783.38

STICKAT

органайзер с джобове за легло

803.783.38

9,99 лв
50 точки
SKUBB, артикул за съхранение  6 отделения, 35x45x125 см, 404.000.01
Ново

SKUBB

артикул за съхранение 6 отделения, 35x45x125 см

404.000.01

16,99 лв
85 точки

Защо са практични

Висящите органайзери са практично решение, когато имате нужда от допълнително място за прибиране на вещи, но същевременно нямате възможност да монтирате стенен такъв. Освен това, този тип органайзери се местят лесно от стая в стая и могат да изпълняват различни функции, според моментната необходимост. Друго съществено предимство е лесното им прибиране, когато не са необходими и съответно лесното им изваждане и привеждане в употреба, появи ли се нужда от тях.

Къде можем да го закачим

• Висящите органайзери са подходящи за закачане:
 • В гардероб;
 • На закачалка;

• Органайзерите с джобове могат да се закачат:
 • На табла на легло;
 • На свободна лайсна;
 • На радиатор през лятото.

Висящите органайзери с отделения са подходящи за сортиране и прибиране на много и различни по вид дребни предмети. Окачени в гардероб, в техните секции могат да се подредят чорапи и бельо, като по този начин те винаги ще са винаги под ръка. Малки дрешки като тениски и аксесоари като колани и шалове също могат да намерят място в тях, освобождавайки рафтовете в гардероба за други дрехи.

Окачен на закачалка, в такъв модел лесно се събират и подреждат играчките на детето. Още повече, че окачайки го на подходяща височина, можем да го приучим след игра само да прибира там вещите си, за да се радва на просторна и подредена стая. Тъй като разделенията на тази висяща етажерка са изработени от мрежест материал, е много лесно да се види какво точно е прибрано и къде. Така и вие, и детето ще имате яснота какви играчки има и къде се намират в момента.

Органайзерите с джобове са разумно решение, за да съберете дребните предмети, от които имате нужда непосредствено преди сън, а няма пространство за нощно шкафче. В различните секции можете да поберете книга, бутилка за вода, крем за ръце или слушалки. Окачени на лайсна над бюрото, този тип артикули помагат за справяне с хаоса върху него, събирайки пособия за писане и ръчен труд. Лятно време, ако радиаторът позволява, можете да го окачите и на него и да го използвате за каквото имате нужда в момента.

Както висящия, така и този тип органайзер се ползва с предимството на лесната мобилност и смяна на функциите.

Изберете онлайн от ИКЕА

Всички видове са налични в онлайн каталога на ikea.bg. Изберете решение, което пасва на нуждите ви, оформете поръчка и в рамките на няколко дни ще получите доставка на домашния си адрес, без да се налага да посещавате физическия магазин. Продуктите, които ще получите ще ви радват не само с качествената си изработка и материали, но и с цената си, която няма аналог на пазара.