Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Спални чувалчета

LEN, спален чувал, 005.421.30
Ново

LEN

спален чувал

005.421.30

25,90 лв
130 точки
Сравнение
LEN, спален чувал, 905.421.35
Ново

LEN

спален чувал

905.421.35

35,90 лв
180 точки
Сравнение

Защо бебето спи в спален чувал?

Одеялото за деца на възраст под една година е опасно за използване, защото детето насън може да се завие през глава и да не може да диша нормално. За новородените най-безопасно е да използвате спален чувал от колекцията на ИКЕА, България.

Одеялата не са удобни и за самите новородени, защото те не знаят как да ги използват правилно. Помръдване с краката му - и одеялото пада. Следователно спален чувал е отлична безопасна алтернатива на пелена и одеяло след навършване на 3-4 месеца.

Някои бебета са постоянно развълнувани и не спират да шават. Дори когато е време за спане, те правят неспирна гимнастика. В спалния чувал движенията са ограничени, а топлината му успокоява и унася в сладък сън.

Поставянето на новороденото в спален чувал може да бъде част от ритуала преди лягане. Това ще бъде сигнал за детето, че е време да заспи.

В сайта на ikea.bg ще намерите широка гама от цветове и на много добри цени. По-евтините чувалчета са изработени от изкуствена материя - полиестер. Това е изцяло изкуствена материя, но тя не е предназначена за пряк досег с бебешката кожа.

Как да изберем подходящия размер?

Подходящ размер спално чувалче за всяко новородено е горе-долу еднакво. Разбира се, всички бебета са с различни килограми и ръст, за това измерете ръста му, за да разберете вашия размер.

В магазин ИКЕА ще намерите чувалчета подходящи за възраст от новородени бебета, до годинка. Възрастта също има значение при избирането на подходящ размер.

За да сте сигурни, че размерът е подходящ и детето ви ще се чувства безопасно и комфортно по време на сън, то се уверете, че има няколко сантиметра свободни отстрани и отдолу.

Каква материя?

Във физическия магазин на ИКЕА в България, както и в сайта ни ikea.bg ще намерите летни и зимни чувалчета.

Летните са с къс ръкав и са по-тънки, докато зимните с дълъг и доста по-дебели. Зависи на каква температура ще се използват.

Ако в дома Ви поддържате високи градуси през зимния период, то и летните ще ви свършат работа. Гледайте бебето да не се поти в него, защото това означава, че му е прекалено топло.

Зимните предложения са подходящи за разходка в парка или планината.

Преди да закупите текстилен продукт за новородено, проверете от каква материя са направени. Спалните чувалчета за сън в магазин ИКЕА са от различна материя.

В онлайн сайта на ikea.bg ще откриете полиестерни и такива от естествена материя, като памука. Ако смятате да слагате бебето само по памперс вътре, е най-добре да изберете естествената материя.

Защо да поръчате още днес от Ikea.bg?

В сайта на ikea.bg ще намерите всичко, което го има и във физическия ни магазин в София, България. Поръчката се изпраща при нас за минути и ще бъде при вас до няколко дена.

Ето някои предимства да пазарувате онлайн чрез сайта на ikea.bg:

• Виртуална разходка във физическия магазин на ИКЕА;
• Спестявате време.