Списъкът с любими продукти е празен.

Ново в асортимента

2020 2019 2018

ИКЕА приветства пролетта с две нови лимитирани колекции

29 януари 2020 г.

BORSTAD представя забравени любими продукти от едно време, а FREKVENS ни помага да се подготвим за перфектното парти където и да се намираме

ИКЕА започва годината с пускането в продажба на две нови лимитирани колекции - BORSTAD с някак забравените любими продукти от едно време и FREKVENS с озвучители и парти аксесоари. Артикулите от двете колекции ни подготвят за предстоящата пролет.

BORSTAD е създадена за всички, които обичат пролетта и нямат търпение да я посрещнат със стил и спретната, уютна къща. Колекцията отключва топли спомени от минали години и дава нов живот на традиционния стил на къщите от едно време, докато естествените цветове подчертават копнежа към природата и събуждат сетивата ни за нещо ново и вълнуващо. BORSTAD е колекция, която представя традиционни артикули с модерни елементи, което води до автентичен, романтичен, свеж и земен вид. От смяната на сезона до подреждането и грижата за гардероба и дома, тази колекция използва материали като твърда дървесина, кедър, метал, ратан и платно, имайки една основна мисия – да остави зимата зад гърба ни и да ни събуди за живот. Колекцията вече е налична в магазин ИКЕА, а от 01.02 ще можете да я намерите и на сайта ikea.bg

FREKVENS представя колаборацията на ИКЕА с Teenage Engineering – колектив от инженери и програмисти, базирани в Стокхолм, които споделят любовта към създаване на музика и електроника. Доброто прекарване често е обвързано с приятна мелодия и хубава компания, а наличието на добър звук във всяка стая на дома е утопична мечта и начин за релакс за мнозина. Колекцията слага край на мрачната зима, като залага на стилни аксесоари и весело пролетно настроение и дава старт на перфектното първо парти за годината. FREKVENS предлага озвучители, осветление и аксесоари, които ни помагат да вдъхнем живот на партито и предразполагат за незабравимо забавление, където и да се намираме.

ИКЕА вече предлага и цялостна гама продукти за домашни любимци

01 ноември 2019 г.

Колекцията LURVIG е разработена съвместно с ветеринарни лекари

Чувствате ли, че вашата котка или куче не е просто домашен любимец, а член на семейството? Именно тази връзка между хора и животни подтиква ИКЕА да създаде LURVIG - цялостна гама продукти за домашни любимци.

Проектирана от дизайнери любители на животните, с подкрепата на опитни ветеринари, колекцията ви дава всичко, от което се нуждаете, така че вие и вашият домашен любимец да се наслаждавате на дома си заедно.

„Когато прекарвам време заедно с трите си кучета, всички притеснения и стрес просто изчезват. Те ме учат на уважение, а тяхната безусловна любов е безценна”, сподели дизайнера Инма Бермудес. Именно затова гамата LURVIG е предназначена да подпомогне живота ни заедно с нашите кучета и котки, като се вписва в интериора ни.

ИКЕА демократизира изкуството с нова колекция

27 август 2019 г.

NORRHASSEL не е колекция, включваща просто фотографии, a произведения на изкуството, с които да изразиш себе си.

ИКЕА представя колаборацията си с емблематичния фотографски бранд Hasselblad в нова колекция на име NORRHASSEL – лимитирана колекция от постери. С това партньорство двата бранда помагат на хората да се докоснат до изкуство и да го направят част от всекидневието си.

Постерите обхващат широк спектър от обекти и внасят в дома много повече - идея, мнение и гледна точка. Те пренасят всеки в очарователния свят на този, който е уловил образа. Колекцията е част от големия стремеж на ИКЕА да направи изкуството по-достъпно за повече хора.