Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.


0% лихва при покупка на стоки над 300 лв. на 10 месечни вноски

Предложението е валидно само за физически лица, при кандидатстване за потребителски кредит за покупка на стоки и услуги на обща стойност над 300 лв. (след приспадане на евентуално използвани ваучери/отстъпки и други подобни), в периода от 02.02.2021 до 26.02.2021, при покупка на стоки от магазини ИКЕА София и ИКЕА Варна и ИКЕА Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас, както и при направена поръчка от ИКЕА онлайн магазин.

Предоставянето на кредит  при покупки  в магазини ИКЕА  София и ИКЕА Варна и ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Бургас и гр. Пловдив подлежи на одобрение от кредитодателите УниKредит Кънсюмър Файненсинг и Банка ДСК.

Предоставянето на кредит при покупки чрез ИКЕА онлайн магазин подлежи на одобрение от кредитодателя УниKредит Кънсюмър Файненсинг.

Пример: При размер на кредита 1200 лв., с изплащане на 10 месечни вноски по 120 лв. и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1200 лв.

Предложението не важи за продукти от отдел „Намалени стоки“ и не може да се комбинира с други промоции.

Възможно е някои продукти да не са налични към определен момент поради изчерпване на количествата, промяна в асортимента или други причини. Възможни са разлики в предлагания асортимент и цените на продуктите в различните търговски обекти. За проверка на наличностите на продуктите и актуална информaция може да се свържете с нас на безплатния ни телефон 080045800 или да проверите на място в магазин ИКЕА.

Възможно е във връзка с епидемична обстановка не всички физически обекти да работят към определена дата.

Пълна информация за промоцията и продуктите, които участват в нея, ще намерите в магазини ИКЕА София и ИКЕА Варна, сектор „Обслужване на клиенти”, ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Бургас и гр. Пловдив, както и на www.IKEA.bg, www.ucfin.bg и www.dskbank.bg.

Пълни условия относно отпускането на кредит от страна на УниKредит Кънсюмър Файненсинг и Банка ДСК, може да бъде намерено на https://www.unicreditbulbank.bg/bg/za-nas/media/novini/0-lihva-taksi-gpr-za-10-meseca-ucf/ и https://dskbank.bg/индивидуални-клиенти/кредитиране/стоков-кредит/детайли-за-стоков-кредит/индивидуални-продукти/промо-условия-за-стоков-кредит-икеа.