Списъкът с любими продукти е празен.

Вземи на изплащане с 0% лихва

Пазарувай на изплащане с 0% лихва при покупка на стоки над 300 лв. на 10 месечни вноски в магазин ИКЕА София и ИКЕА Центрове за поръчки Варна, Бургас и Пловдив

Разгледай нашите предложения за

Спалня

Дневна

Кухня

Баня

Трапезария

Детска стая


Търсиш нещо друго?

Разгледай всичките ни предложения за Стаи и намери точно това, от което се интересуваш в момента.

Не знаеш как изглежда?

Разходи се в магазин ИКЕА София с нашата Виртуална разходка и виж точно как изглежда и седи даден продукт.


Предложението е валидно при покупки на стойност над 300 лв между 6.02.2020 и 4.03.2020 в магазин ИКЕА София и ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Варна, гр. Бургас и гр. Пловдив. Предложението не е валидно за покупки чрез ИКЕА онлайн магазин.

Предоставянето на кредит подлежи на одобрение от кредитодателите УниKредит Кънсюмър Файненсинг и Банка ДСК.

Пример: При размер на кредита 1200 лв., с изплащане на 10 месечни вноски по 120 лв. и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1200 лв.

Предложението не важи за продукти от отдел „Намалени стоки“ и не може да се комбинира с други промоции.

Пълна информация за промоцията и продуктите, които участват в нея, ще намерите в магазин ИКЕА София, сектор „Обслужване на клиенти”, ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Варна, гр. Бургас и гр. Пловдив, както и на www.IKEA.bg, www.ucfin.bg и www.dskbank.bg.

Пълни условия относно отпускането на кредит от страна на УниKредит Кънсюмър Файненсинг и Банка ДСК, може да бъде намерено www.ucfin.bg и www.dskbank.bg.