Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.


Пазарувай за над 300 лв. в на ikea.bg със стоков кредит и изплащай на десет равни месечни вноски без оскъпяване.
0
% лихва при покупка на стоки на 10 месечни вноски

Предложението е валидно само за физически лица, при кандидатстване за потребителски кредит за покупка на  oпределени налични стоки (без кухненска мебел - кухненски шкафове, врати и чела, чекмеджета, телени кошници, рафтове, механизми, кухненски плотове, цокли, крака, лайсни, покривни панели и декоративни корнизи от всички предлагани серии) на обща стойност от 300 лв. до 50 000 лв. (след приспадане на евентуално използвани ваучери/отстъпки и други подобни), в периода от 01.02.2023 до 31.03.2023, при направена поръчка от ИКЕА онлайн магазин.

Предоставянето на кредит при покупки чрез ИКЕА онлайн магазин подлежи на одобрение от кредитодателя УниKредит Кънсюмър Файненсинг.

Пример: При размер на кредита 1200 лв., с изплащане на 10 месечни вноски по 120 лв. и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1200 лв.

Предложението не важи за:

- покупкa/поръчка на кухненска мебел (кухненски шкафове, врати и чела, чекмеджета, телени кошници, рафтове, механизми, кухненски плотове, цокли, крака, лайсни, покривни панели и декоративни корнизи от всички предлагани серии)

-  продукти от отдел „Намалени стоки“ и не може да се комбинира с други промоции.

- покупки от магазини ИКЕА гр. София, ИКЕА гр. Варна, магазин ИКЕА Mall of Sofia, ИКЕА Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас.

- за покупки в Шведски ресторант, бистро и магазин за храни;

- за покупка на храни, напитки и услуги;

Възможно е някои продукти да не са налични към определен момент поради изчерпване на количествата, промяна в асортимента или други причини. За проверка на наличностите на продуктите и актуална информaция може да се свържете с нас на безплатния ни телефон 080045800 или да проверите в ИКЕА онлайн магазин.

Пълна информация за участващите продукти, както и за промоционалната кампания, на www.ikea.bg и www.ucfin.bg.

Пълни условия относно отпускането на кредит от страна на УниKредит Кънсюмър Файненсинг и Банка ДСК, може да бъде намерено www.ucfin.bg (0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца в ИКЕА - УниКредит Булбанк (unicreditbulbank.bg).