Списъкът с любими продукти е празен.

Разпродажба на последни бройки*

 

* Промоционалната кампания е валидна за периода от 22 май 2021 г. до 14 юни 2021 г. по отношение на определени продукти, предлагани в ИКЕА Центрове за поръчки - гр. Пловдив и гр. Бургас (отделни продукти ще се предлагат на намалена цена само в определени търговски обекти).

 

Възможно е, във връзка с епидемична обстановка, не всички физически обекти да работят към определена дата на основание заповед на държавен орган.

 

Промоцията не може да се комбинира с използването на ваучери за отстъпки и / или други промоционални активности в периода на кампанията.

 

Продуктите, участващи в промоционалната кампания, ще бъдат съответно обозначени с посочена промоционална цена.

 

Намаленията са валидни до изтичане на промоционалния период или до изчерпване на наличните количествата в посочените по-горе обекти.

 

Възможно е някои продукти да не са налични към определен момент поради изчерпване на количествата, промяна в асортимента или други причини. Възможни са разлики в предлагания асортимент в различните търговски обекти. За проверка на наличностите на продуктите и актуална информация може да се свържете с нас на безплатния ни телефон 080045800 или да проверите на място в  съответния Център за поръчки.

 

Пълна информация за участващите продукти, както и за промоционалната кампания, ще намерите на място на касите в ИКЕА Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас, както и на www.ikea.bg.

Вижте повече за ИКЕА Център за поръчки Пловдив

Вижте повече за ИКЕА Център за поръчки Бургас