Списъкът с любими продукти е празен.

Време е за покупки

От 1 до 15 октомври можеш да се възползваш от безплатна доставка с всяка покупка над 300 лв. от ИКЕА.

Ако обзавеждаш дома си изцяло, обновяваш дневната или пък просто имаш набелязани продукти от ИКЕА, сега е моментът да ги поръчаш.

Безплатна доставка при покупки над 300 лв.*

* Промоционалната кампания е валидна за периода от 1 октомври 2019 г. до 15 октомври 2019 г. при покупка на стоки, предлагани в магазин ИКЕА гр. София, ИКЕА Центрове за поръчки, както и ИКЕА онлайн магазин, и при реално заплатена сума за тях над 300 лв. с ДДС (след приспадане на евентуално използвани отстъпки/ваучери).

Промоцията не се прилага за:

- покупка на продукти от отдел „Намалени стоки“ в магазин ИКЕА гр. София;

- покупка на намалени продукти, намалени мостри и/или разопаковани продукти от ИКЕА Центрове за поръчка;

- покупки от ИКЕА Ресторант, Бистро и Магазин за шведски храни;

- покупки на храни и напитки от магазин ИКЕА гр. София.

Промоцията не може да се комбинира с други промоционални активности в периода на кампанията и не включва доставка до врата.

Промоцията е валидна при доставка на стоките на територията на Зона 1, а именно:

  • гр. София и населените места в обл. София-град;
  • гр. Варна и населените места в общините Варна, Аксаково, Белослав, Арвен;
  • гр. Бургас  и  населените  места  в  общините  Бургас,  Поморие,  Айтос, Камено, Созопол;
  • гр. Пловдив и населените места в общините Пловдив, Марица, Родопи.

При покупки в магазин ИКЕА гр. София и ИКЕА Центрове за поръчки, промоцията е валидна при заявяване на доставката на стоките в деня на покупката им, на гише „Доставка до дома“, като следва да бъде представен оригинален талон за безплатна доставка, получен от потребителя на касите на съответния търговски обект.

При покупка на стоки от ИКЕА онлайн магазин, сумата за доставка се приспада автоматично от електронната система на ИКЕА онлайн магазин, когато дължимата сума за плащане превиши 300 лв.

Услугата „Доставка на мебели“ се предоставя от оторизиран партньор на “Хаус Маркет България” ЕАД и се осъществява в рамките на предварително установен график, който се съгласува с потребителя. При поръчки, направени по време на промоционалната кампания, не се прилагат стандартните срокове за изпълнение.

Допълнителна информация за участващите продукти, както и за промоционалната кампания, ще намерите на място в магазин ИКЕА, гр. София, сектор „Обслужване на клиенти”, на касите в ИКЕА Центрове за поръчки, както и на www.ikea.bg.