Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

* Промоционалната кампания е валидна за 6 декември 2021 г. при покупка на стоки, предлагани в ИКЕА Център за поръчки – гр. Бургас, както и ИКЕА онлайн магазин и при реално заплатена сума за тях над 200лв. (след приспадане на евентуално използвани отстъпки/ваучери).

Промоцията не се прилага за:

- магазин ИКЕА гр. София, ИКЕА Mall of Sofia, ИКЕА Център за поръчки – гр. Варна и гр. Пловдив;

- покупка на намалени продукти, намалени мостри и/или разопаковани продукти от ИКЕА Център за поръчки – гр. Бургас;

- покупки от ИКЕА Ресторант, Бистро и Магазин за шведски храни;

Промоцията не може да се комбинира с други промоционални активности в периода на кампанията.

Промоцията е валидна при доставка на стоки на територията на гр. Бургас и Зона 1 към него и не включва доставка до врата.

В промоцията участват следните пощенски кодове: 8000; 8001; 8002; 8005; 8008; 8009; 8010; 8011; 8012; 8015; 8016; 8017; 8018; 8019; 8125; 8127

При покупки в ИКЕА Центр за поръчки гр. Бургас, промоцията е валидна при заявяване на доставка на стоките в деня на покупката им на телефонен номер на оторизираният партньор за доставки на “Хаус Маркет България” ЕАД, като следва да бъде продиктуван оригинален талон за безплатна доставка, получен от потребителя на касите на съответния търговски обект. Телефонният номер (0700 14 111) на оторизираният партньор за доставки може да бъде намерен в ИКЕА Център за поръчки гр. Бургас, както и на ikea.bg.

При покупка на стоки от ИКЕА онлайн магазин, сумата за доставка се приспада автоматично от електронната система на ИКЕА онлайн магазин, при въвеждането на пощенския код на адреса на доставка на стоките.

Услугата „Доставка на мебели“ се предоставя от оторизиран партньор на “Хаус Маркет България” ЕАД и се осъществява в рамките на предварително установен график, който се съгласува с потребителя. При поръчки, направени по време на промоционалната кампания, не се прилагат стандартните срокове за изпълнение.

Допълнителна информация за промоционалната кампания, ще намерите на място на касите в ИКЕА Център за поръчки – гр. Бургас, както и на www.ikea.bg.