Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

10% от стойността на покупката като ваучер за следващо пазаруване*

 

*При покупка на налични стоки от ИКЕА онлайн магазин и магазин ИКЕА София в периода от 9 декември до 14 декември 2020 г., получавате 10% от реално заплатената сума (след приспадане на евентуално използвани отстъпки/ваучери) като отстъпка под формата на ваучер за следващо пазаруване в ИКЕА онлайн магазин, магазин ИКЕА София, магазин ИКЕА Варна или ИКЕА Центрове за поръчки гр. Бургас и гр. Варна. 

 

При пазаруване от магазин ИКЕА София потребителят получава ваучера за отстъпка при следващо пазаруване на хартиен носител на касите при заплащане на закупените стоки.

 

При пазаруване чрез ИКЕА онлайн магазин потребителят получава ваучера за отстъпка при следващо пазаруване под формата на електронен код, изпратен на съответен адрес на електронна поща.

При пазаруване чрез ИКЕА онлайн магазин ваучерът за отстъпка при следващо пазаруване, който е под формата на електронен код се получава на съответния адрес на електронна поща при отчитане на съответната поръчка като ДОСТАВЕНА (от електронната система на Хаус Маркет България ЕАД).


Ваучерът е валиден от 15.12.2020  до 14.01.2021г. 

 

Ваучерът предоставя еднократно право на отстъпка в размер на стойността, посочена върху него. При използването на ваучера, стойността му се разпределя като пропорционална отстъпка върху цената на всяка една от закупуваните стоки. Разликата между стойността по ваучера и цената на стоките се доплаща. За едно пазаруване (плащане) от страна на потребител, може да бъде използван само един ваучер за отстъпка.

При замяна или връщане на стоки, за закупуването на които е използван ваучер, неговата стойност не се възстановява. При замяна или връщане на част или всички стоки от покупка, даваща право на придобиването на ваучера, размерът на възстановената сума се намалява с 10% или издаденият ваучер се анулира. Ваучерът може да се използва само като частична отстъпка и не може да се използва за директно получаване на стока/и на цена равна или по-малка от стойността по ваучера. Клиентът няма право да получава себестойността на ваучера в пари.    

Предложението не важи за:

- покупки в магазин Варна и Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас от 9 декември до 14 декември 2020;

- покупки в ИКЕА Ресторант, Бистро и Магазин за шведски храни;

- покупка на храни, напитки и услуги от магазин ИКЕА София;

- покупка на продукти от отдел „Намалени стоки“ в магазин ИКЕА София;

- покупка на намалени мостри, разопаковани и/или сглобени (включително частично) продукти.

 

Използването на ваучера не може да се комбинира с използването на други ваучери и/или други отстъпки (в т.ч. ваучер-подарък, IKEA Family карта, отстъпки за служители). Настоящето не се прилага спрямо стоки, които са на промоционална (намалена) цена – за периода на промоцията (намалението).

 

Възможно е някои продукти да не са налични към определен момент поради изчерпване на количествата, промяна в асортимента или други причини. Възможни са разлики в предлагания асортимент и цените на продуктите в различните търговски обекти. За проверка на наличностите на продуктите и актуална информция може да се свържете с нас на безплатния ни телефон 080045800 или да проверите на място в магазин ИКЕА.

 

Възможно е във връзка с епидемична обстановка не всички физически обекти да работят към определена дата. Независимо дали отделен обект работи или е затворен поради епидемична обстановка валидността на ваучера остава 15.12.2020  -  14.01.2021г. 

 

Пълна информация за участващите продукти, както и за промоционалната кампания, ще намерите на място в магазини ИКЕА София, както и на www.ikea.bg.