Списъкът с любими продукти е празен.

Пазарувай и спечели спалнята на мечтите си

Пазарувай с карта IKEA FAMILY за над 50 лв. до 30 септември и може да спечелиш обзавеждане на една от пет спални, всяка на стойност до 5000 лв.

Как да участваш?

Увери се, че имаш карта IKEA FAMILY

Програма IKEA FAMILY е за всички, които споделяме една и съща страст – любовта към дома.

Има много причини да се присъедините към ΙΚΕΑ FAMILY – специални привилегии, редовна информация за всички намаления, покани за интересни събития, вдъхновяващи предложения и още!

Ако все още нямаш карта, можеш да я вземеш от магазин ИКЕА София, Центрове за поръчки Варна, Бургас и Пловдив, или да използваш електронен вариант за регистрация в програмата.

Увери се, че получаваш съобщения от нас

Увери се, че не си отказал/а да получаваш търговско-информативна и промоционална комуникация чрез SMS и e-mail. Това са необходимите полета за участие в играта. По отношение на играта е без значение дали останалите полета са отбелязани или не. Можеш да провериш и коригираш своя избор за комуникация в секция Управление на лични данни IKEA FAMILY в твоя профил на IKEA.bg

Пазарувай за над 50 лв. и можеш да спечелиш

Купи продукти за над 50 лв. до 30 септември и не забравяй да покажеш своята карта IKEA FAMILY - така участваш автоматично, не е необходима допълнителна регистрация. Участваш в игра за обзавеждане на една от пет спални, всяка на стойност до 5000 лв!

Ако все пак не желаеш да участваш в играта, изпрати e-mail с отказ за участие и номера на твоята IKEA FAMILY карта на ikeafamily@ikea.bg до 04.10.2019 г.