Списъкът с любими продукти е празен.


Промоцията е валидна за периода от 1 ноември до 30 ноември 2021 г. или до изчерпване на количествата. В случай на изчерпване на наличните количества от даден продукт, включен в някоя от комбинираните промоционални оферти, „Хаус Маркет България” ЕАД си запазва правото да прекрати дадената комбинирана промоционална оферта или да замени изчерпания продукт с друг, по свой избор. Възможно е някой от продуктите, включен в дадена комбинирана промоционална оферта, да не се предлага във всички негови разновидности. Продуктите, участващи в комбинираните промоционални оферти, ще бъдат съответно обозначени.

Промоцията се изразява в отстъпка от цената на всеки от закупуваните продукти. При замяна или връщане на стоки, участващи в комбинираните промоционални оферти, отстъпката в цената не се възстановява.

Промоцията се прилага при покупка на налични стоки от магазини ИКЕА София и ИКЕА Варна, ИКЕА Mall of Sofia, ИКЕА Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас, както и при направена поръчка от ИКЕА онлайн магазин в промоционалния период. Оферта 2бр. кърпи за ръце не се предлага в магазин ИКЕА Mall of Sofia.

Промоцията не може да се комбинира с други промоционални активности и отстъпки в периода на кампанията.

Възможно е някои продукти да не са налични към определен момент поради изчерпване на количествата, промяна в асортимента или други причини. Възможни са разлики в предлагания асортимент на продуктите в различните търговски обекти. За проверка на наличностите на продуктите и актуална информция може да се свържете с нас на безплатния ни телефон 080045800 или да проверите на място в магазин ИКЕА.

Възможно е във връзка с епидемична обстановка не всички физически обекти да работят към определена дата.

Информация за участващите продукти, както и за промоционалната кампания, ще намерите на място в сектор „Обслужване на клиенти” в магазини ИКЕА гр. София, ИКЕА гр. Варна, на касите в магазин ИКЕА Mall of Sofia, ИКЕА Центрове за поръчки гр. Бургас и  гр. Пловдив, както и на ikea.bg.