Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.До 14 август получаваш 30 лв. еднократна отстъпка при покупка в ИКЕА над 200 лв. – само с твоята IKEA Family карта*!

Нямаш карта IKEA Family?

С IKEA Family печелиш от покупките си и се възползваш от редица страхотни оферти и специални предимства. Регистрирай се още сега онлайн и вземи своята дигитална карта IKEA Family напълно безплатно.

Вземи карта IKEA Family онлайн

Научи повече за IKEA Family

Имаш карта пластика?

Имаш карта пластика и последните седмици само трупаш точки, без да си я активирал? Сега е точният момент да се присъединиш към голямото семейство на IKEA Family. Активирай своята карта пластика IKEA Family онлайн и се възползвай от нашата специална лятна оферта до 14 август*.

Активирай карта пластика онлайн

В крак с най-новите оферти?

Искаш ли да си в крак с най-актуалните оферти от IKEA Family? Влез в своя IKEA Family профил, обнови данните си за контакт и очаквай информация за всичко най-ново и интересно от света на ИКЕА България и IKEA Family, директно на твоята електронна поща.


Вход в IKEA Family
*Еднократна отстъпка в размер на 30 лева се предоставя на всеки участник в IKEA Family, регистриран в програмата с личен профил (с активирана дигитална карта или карта-пластика, и попълнен личен IKEA Family профил с лични данни).

Отстъпката може да бъде използвана еднократно, в периода 1.08.2022 – 14.08.2022 г. вкл., при покупка на стоки на стойност над 200 лева с ДДС (след приспадане на евентуално използвани отстъпки/ваучери) във всички магазини на ИКЕА България.

За нови участници, регистрирани в програмата IKEA Family през периода на кампанията, отстъпката ще бъде активирана в рамките на 24 часа след успешната регистрация. В този случай „Хаус Маркет България“ ЕАД ще положи усилия да изпрати SMS съобщение (с подател “IKEA Family”) на мобилния телефонен номер, регистриран от участника в програмата IKEA Family, за да уведоми за активирането на отстъпката. Поради технически причини и в зависимост от дадените от съответния участник съгласия за получаване на маркетинг комуникация от Хаус Маркет България ЕАД във връзка с IKEA Family, не всеки нов участник в програмата, регистриран в рамките на периода на кампанията, може да получи съобщение. Получаването на SMS съобщението не е условие за използване на отстъпката.  

За участници в IKEA Family, регистрирани преди 1 август 2022 г., отстъпката се активира автоматично с началото на кампанията, без SMS известие, и може да се ползва автоматично при покупка.  

При покупки от физическите магазини отстъпката се прилага автоматично при сканиране на IKEA Family карта на касите на съответния търговски обект.

При поръчка от IKEA.bg е необходимо потребителят да е регистриран в ИКЕА Онлайн магазин и да направи поръчката през своя личен профил в онлайн магазина, като предварително е свързал своя потребителски профил в онлайн  магазина със своята активирана карта IKEA Family. В този случай отстъпката се начислява автоматично преди завършване на поръчката.

В случай че някое от условията по-горе не е изпълнено, отстъпката няма да бъде начислена.

Отстъпка се разпределя като пропорционална такава върху цената на всяка една от закупуваните стоки. Разликата между стойността на отстъпката и цената на стоките се доплаща. Отстъпка, която не е ползвана в рамките на периода на промоцията, не може да бъде използвана след това.  

Сумата от 30 лева може да се използва само като частична отстъпка и не може да се използва за директно получаване на стока/и на цена равна или по-малка от стойността даваната отстъпка. Потребителят няма право да получава себестойността на отстъпката в пари.

При замяна или връщане на стоки, за закупуването на които е използвана отстъпката, нейната стойност не се възстановява.

Отстъпката от настоящата оферта не може да се използва:

- за покупки в Шведски ресторант, бистро и магазин за храни;

- за покупка на храни, напитки и услуги;

- за покупка на продукти от отдел „Намалени стоки“ в магазини ИКЕА София, ИКЕА Варна, ИКЕА Mall of Sofia;

- за покупка на намалени мостри, разопаковани и/или сглобени (включително частично) продукти от ИКЕА Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас;

- Използването на отстъпката не може да се комбинира с използването на ваучери и/или други отстъпки и намаления.

Допълнителна информация за промоционалната кампания, ще намерите на място в магазини ИКЕА София и ИКЕА Варна, сектор „Обслужване на клиенти”, на касите в ИКЕА Mall of Sofia, ИКЕА Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас, както и на www.ikea.bg.