Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

*При покупка на определени стоки над 11 лв. с ДДС (след приспадане на евентуално използвани отстъпки/ваучери)  от магазини ИКЕА гр. София и ИКЕА гр. Варна, ИКЕА Mall of Sofia, ИКЕА Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас, както и при направена поръчка от ИКЕА онлайн магазин, от 19 септември до 29 септември 2022г., получавате 11% от реално заплатената сума, като отстъпка под формата на ваучер за следващо пазаруване във всички магазини ИКЕА.

 

При пазаруване от магазини ИКЕА София и ИКЕА Варна, ИКЕА Mall of Sofia, от ИКЕА Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас потребителят получава ваучера за отстъпка при следващо пазаруване на хартиен носител на касите при заплащане на закупените стоки.

 

При пазаруване чрез ИКЕА онлайн магазин ваучерът за отстъпка при следващо пазаруване, който е под формата на електронен код, се получава на съответния адрес на електронна поща до 15.10.2022 (от електронната система на Хаус Маркет България ЕАД).


Ваучерът е валиден от деня следващ неговото получаване до 15.11.2022г. 

 

Ваучерът предоставя еднократно право на отстъпка в размер на стойността, посочена върху него. При използването на ваучера, стойността му се разпределя като пропорционална отстъпка върху цената на закупуваните стоки. Разликата между стойността по ваучера и цената на стоките се доплаща. За едно пазаруване (плащане) от страна на потребител, може да бъде използван само един ваучер за отстъпка.          

При замяна или връщане на стоки, за закупуването на които е използван ваучер, неговата стойност не се възстановява. При замяна или връщане на част или всички стоки от покупка, даваща право на придобиването на ваучера, размерът на възстановената сума се намалява с 11%, издаденият ваучер се анулира и на негово място се издава нов ваучер на стойност 11% от стойността на невърнатите/заменени стоки (ако е приложимо).  Ваучерът може да се използва само като частична отстъпка и не може да се използва за директно получаване на стока/и на цена равна или по-малка от стойността по ваучера. Клиентът няма право да получава себестойността на ваучера в пари.              

Предложението не важи за:

- покупки в ИКЕА Ресторант, Бистро и Магазин за шведски храни;

- покупка на храни, напитки и услуги от магазини ИКЕА София и ИКЕА Варна, ИКЕА Mall of Sofia и ИКЕА Центрове за поръчки;

- покупка на продукти от отдел „Намалени стоки“ в магазини ИКЕА София и ИКЕА Варна;

- покупка на намалени мостри, разопаковани и/или сглобени (включително частично) продукти от ИКЕА Центрове за поръчки и ИКЕА Mall of Sofia;

 - заплащане на услуги, предоставяни от Хаус Маркет България ЕАД

- покупкa/поръчка на кухненска мебел (кухненски шкафове, врати и чела, чекмеджета, телени кошници, рафтове, механизми, кухненски плотове, мивки, смесители, цокли, крака, лайсни, покривни панели и декоративни корнизи от всички предлагани серии)

Използването на ваучера не може да се комбинира с използването на други ваучери и/или други отстъпки (в т.ч. ваучер-подарък, IKEA Family карта, отстъпки за служители). Настоящето не се прилага спрямо стоки, които са на промоционална (намалена) цена – за периода на промоцията (намалението).

Възможно е, във връзка с епидемична обстановка, не всички физически обекти да работят към определена дата на основание заповед на държавен орган.

Пълна информация за участващите продукти, както и за промоционалната кампания, ще намерите в магазини ИКЕА София и ИКЕА Варна, сектор „Обслужване на клиенти”, на касите в магазин ИКЕА Mall of Sofia и ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Бургас и гр. Пловдив, както и на www.IKEA.bg.