Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

10% от стойността на покупката като ваучер за следващо пазаруване*

* Предложението в валидно от 01 до 31 март 2022 г. за покупки направени с всички видове кредитни карти, издадени на физически лица от Пощенска банка, на ПОС терминал на банката в магазини ИКЕА София, ИКЕА Варна, ИКЕА Mall of Sofia и ИКЕА Центрове за поръчки Пловдив и Бургас. Картодържателите заплащат етикетната цена на закупуваните стоки, като в срок до два месеца след изтичане на кампанията Банката възстановява по картата сума в размер на 10 %, но не повече от 100 лева, от сбора на всички извършени трансакции с една кредитна карта в периода на промоционалната кампания. Отстъпката не се прилага при покупки на равни месечни вноски, при онлайн покупки, както и при заплащане на услуги по доставка, измерване и монтаж.

Пълна информация за промоционалната кампания, ще намерите на място в магазини ИКЕА гр. София и ИКЕА гр. Варна, сектор „Обслужване на клиенти”, на касите в ИКЕА Mall of Sofia, ИКЕА Центрове за поръчки гр. Пловдив и гр. Бургас, във всички финансови центрове на Пощенска банка както и на www.ikea.bg и www.postbank.bg.