Списъкът с любими продукти е празен.

Благодарим Ви, че избрахте ИКЕА!

Допълнителна отстъпка от 10 (десет) лева за членове на програмата IKEA FAMILY, притежаващи между 2 500 и 4 999 точки:

 

Благодарим ви, че сте наши клиенти! Бихме искали да ви възнаградим за участието ви в програма IKEA FAMILY.

Вече имате натрупани 2500 точки, които можете да обмените за отстъпка на стойност 10 лв. при следващо пазаруване съгласно Общите условия на програма IKEA FAMILY.

А сега ви предлагаме и още една привилегия – допълнителна отстъпка от 10 лв. (2500 точки), която можете да използвате при обмяна на точки при следваща покупка до 31 юли.

Членовете на програма IKEA FAMILY (наричани по-долу още „Клиент/и”), натрупали между 2 500 и 4 999 точки към 17.07.2019 г. имат право на допълнителна еднократна отстъпка в размер на 10 (десет) лева за пазаруване в магазин ИКЕА София, ИКЕА Центрове за поръчки (само за налични в Центровете стоки към момента на покупката и само за плащания в брой) или ИКЕА онлайн магазин, която може да бъде използвана в периода 18.07.2019 г. -  31.07.2019 г. включително (Период на промоцията), при следните условия:

  • Допълнителната отстъпка се използва единствено при пазаруване в Периода на промоцията на стойност над 20 лв. и заедно с усвояване на 2 500 от вече натрупаните от Клиента точки по IKEA FAMILY, срещу което Клиентът получава редовната (стандартната по IKEA FAMILY) отстъпка от 10 лв. Така на Клиента се дават две отстъпки:
  1. Редовната отстъпка при използване на 2500 точки (10 лева) съгласно условията на IKEA FAMILY;

и

  1. Допълнителната отстъпка от 10 (десет) лева по настоящата промоция, която се прибавя автоматично към тази по т. 1.
  • За да използва допълнителната отстъпка, Клиентът трябва изрично да заяви/ поиска използване на редовната отстъпка от 10 лв., т.е. да поиска да му бъдат усвоени 2500 т.:

- като устно изиска това от касиера на каса при пазаруване в магазин ИКЕА София или ИКЕА Центрове за поръчки. Така допълнителната отстъпка се прилага заедно с редовната. Необходимо е представяне на физическата карта IKEA FAMILY за сканиране на каса;

или

- като използва съответната функционалност при онлайн пазаруване през своя IKEA FAMILY профил. В този случай при избиране на опцията за използване на натрупаните 2500 т. (10 лв. отстъпка), която опция се отнася за редовната отстъпка по IKEA FAMILY, от общата сума за плащане автоматично се изважда отстъпка от 20 лв. вместо само 10 лв.

Клиентите, които имат право на горната допълнителната отстъпка се определят на 17.07.2019 г. чрез засичане на данните относно броя налични точки към определен момент в същия ден. Този момент се определя едностранно от Хаус Маркет България ЕАД в рамките на същия ден – спрямо техническата и организационна готовност за това.   

Както всяка отстъпка чрез усвояване на точки по IKEA FAMILY, допълнителната отстъпка се разпределя като пропорционална такава върху цената на всяка една от закупуваните стоки. Разликата между стойността на допълнителната отстъпка и цената на стоките се доплаща. Допълнителната отстъпка се използва при едно пазаруване в периода на промоцията.

Ще изпратим SMS/имейл съобщение на регистрирания в IKEA FAMILY програмата телефонен номер/имейл адрес на клиента, за да уведомим персонално за настоящата промоция. Моля да ни извините, ако по технически причини не сте получили SMS/имейл съобщение.

При замяна или връщане на стоки, за закупуването на които е използвана допълнителната отстъпка, нейната стойност не се възстановява.

Сумата от 10 (десет) лева може да се използва само като частична отстъпка и не може да се използва за директно получаване на стока/и на цена равна или по-малка от стойността на даваната допълнителна отстъпка. Клиентът няма право да получава себестойността на допълнителната отстъпка в пари.        

Точките по програма IKEA FAMILY не могат да бъдат използвани за получаване на отстъпки от цени на услуги. Отстъпката чрез обмяна на точки не може да се комбинира с каквито и да е ваучери и не може да се използва при покупка на продукти в Ресторант и Бистро на Хаус Маркет България ЕАД и не се прилага при поръчки на стоки в Център за поръчки на Дружеството (т.е. за стоки, които не са налични в Центъра за поръчки на Дружеството). Съответно, в тези случаи не може да се използва и допълнителната отстъпка.

За всички неуредени тук условия се прилагат Общите условия на програмата IKEA FAMILY.

Информация за настоящата промоция ще намерите на място в магазин ИКЕА, гр. София, сектор „Обслужване на клиенти”, както и на касите в ИКЕА Центрове за поръчки.