Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Спасителен план при неочаквани гости

Изведнъж се оказва, че след няколко минути ще дойдат гости и къщата ви трябва да изглежда подредена СЕГА. Имаме някои полезни съвети за тези критични моменти.


Мебели, които ви помагат да поддържате дома подреден 

Когато пространството е ограничено, многофункционалните мебели могат да ви помогнат. Като например модула за сядане VALLENTUNA с ракла. Ето още няколко идеи за това какво да правите, когато няма време за сериозно подреждане.

VALLENTUNA модул с легло и облегалка, 830,00 лв


Бързо разчистване

Разбира се, че вътрешността е от значение, но понякога поизлъсканата фасада е най-доброто, на което можете да разчитате. Когато нямате време за подреждане, просторните контейнери PLUMSA могат да бъдат животоспасяващи. Те могат да държат нещата под контрол, докато ви остане време да се справите със съдържанието. 

PINNIG закачалка, 3 кукички, 29,90 лв

PLUMSA торба за пране, 19,99 лв


Закачете пуфа  на стената

Когато нямате много място, използвайте стените си. Можете да използвате закачалки, за да подредите по тях нещата разхвърляни на пода, за да не ви пречат –  имате дори място да окачите вашия пуф DIHULT, когато не го използвате.

DIHULT пуф, 139,00 лв

FJANTIG кукичка, 3 бр/к-т, 3,99 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.