Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Три гардероба - специално, единствено и само за мен

Правилният гардероб отговаря напълно на индивидуалните потребности. Затова подобни решения за съхранение са функционални и лични. Еднакво важни за теб може да са както подредбата и себеизразяването до това просто да подложиш себе си на изпитание.

Покажи това, което си

Гъвкавата функционалност е важна, но възможностите за теб са далеч повече. Превърни гардероба си в израз на твоята индивидуалност. Защо това да не е място, в което намираш всичко необходимо за твоя ден – включително и малко вдъхновение!

Решение за съхранение по стените

Отвореното решение за съхранение е идеално, когато добрата видимост и достъпност са предимства. Просто виждаш какво ти трябва, грабваш го и си вече на път.

Работа и удоволствие - в непосредствена последователност

Основното предназначение на един гардероб е да създава улеснение в началото и в края на делничния ден. Но да съхраняваш добре подредени аксесоарите за свободното си време е също изключително важно.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.