Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Съвети за парти на открито

Спретнете си малко пиршество на открито и отпразнувайте лятото с близките си. Използвайте нашите съвети за вдъхновение и направете планирането на вашето събиране още по-весело.

VASTERON пейка, употреба на открито/закрито, оранжево, 59,90 лв

Създайте приятно място за хранене на открито

Комбинирането на интересни мебели, текстури и цветове ще помогне атмосферата да бъде по-безгрижна и уютна. Можете да се улесните, като използвате неща, които вече имате вкъщи. Сложете килими, за да придадете домашен уют на цялостната обстановка. Използвайте одеяла и възглавнички, за да превърнете градинските кресла и пейки в удобни допълнителни места за сядане.

Разгледайте разнообразието от килими от IKEA

SOMMAR кошница за сервиране на 3 нива, стомана, 39,90 лв

Подгответе се за сервирането,  така че да ви е удобно

Ако пространството е малко, опитайте да поставите цялата храна на масата. Ако търсите подвижно решение, използвайте количка с колела, която можете да доближите до масата или да преместите, когато не ви е необходима. Сервирайте освежаващи напитки в кошница с дръжки, които гостите могат да си подават. Когато е време за ново наливане, е лесно да върнете чашите обратно в кухнята.

Разгледайте комплектите от чаши за вино SVALKA

FORESLA розова купа, 11,99 лв

Внесете приятно настроение с декорация и омайващи светлини

Когато нощта падне, увеличете уюта с лампички на батерии, които са удобни за места, където няма контакти. Ние заложихме на висящи лампи на слънчева енергия и LED осветителна верига, които можете да използвате през цялото лято. Просто персонализирайте с любимите си декорации – ние използвахме минималистични бели глобуси.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.