Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Тийн стая за учене и игра

Когато си тийнейджър, няма по-добро място от твоята стая. В нея можеш да изразиш себе си, да учиш, да спиш и да разпуснеш. Потопи се в атмосферата на тази индивидуална, но практична стая за тийнейджър.

Моето убежище

„ Тази стая е моето убежище от ранна възраст, така че и тя расте заедно с мен“, казва Малин (15). „ Преди стените бяха боядисани в сиво, а всичко останало беше в червен цвят. Сега пък се влюбих в синьото. Синьо като океана – сякаш съм в някоя лагуна.“ Стаята си има своите функционални мебели като работни лампи за четене вечер, които са изключително практични. А откритите рафтове и релсата за магнитчета позволяват на Малин да излага на показ своите любими вещи.

“Най-любимото ми място е моето голямо легло! Преди имах легло-надстройка и не беше толкова комфортно. Сега се чувствам страхотно просто да си седя и да си чета, или да сърфирам в интернет.”
Малин

Място за почивка и срещи

Това може да е място за уединение на един тийнейджър, но в никакъв случай не е негостоприемно. Леките и гъвкави пуфове оформят кът за релакс и забавления с приятелите, които идват на гости. Възглавниците от леглото могат да се използват като облегалки за допълнителен комфорт. Малин и нейната по-голяма сестра (20) са много близки и тъй като на Стине се падна по-малката спалня в съседство, те обикновено се събират тук.

“Моят учебен кът не е само за училищни занимания. Превръщам го в креативно място за любимите ми хобита като рисуване и създаване на колажи.”
Малин

Оригинални идеи в няколко лесни стъпки

Окуражи тийнейджърите да внесат индивидуалност в декора. Таблата за бележки са идеални за закачване на снимки, пощенски картички и други вдъхновяващи неща. А това магнитно табло улеснява смяната и подредбата на снимките, в случай че имат нови идеи. В стаята на Малин, стените са превърнати в творческо пространство в комбинация със шкафове EKET – във всеки един от тях тя създава мини изложба на свои вещи със сантиментална стойност.

Организирай учебния кът

В една тийнейджърска стая организцията е толкова важна, колкото и показването на любимите предмети. Ъгловото бюро на Малин е ръчно направено от баща й, Бернд. Предимството на ъгловото бюро е, че осигурява допълнително място за чекмеджета отдолу и за органайзери отгоре, в които може да съхранява всичко необходимо. Поставката за документи KVISSLE е идеално решение за съхранение на папки с проекти, като има отделение за всеки ден от учебната седмица.

Преоткрий себе си

В разговор със стилиста Карл, Малин сподели, че едно огледало би направило нейната спалня завършена. Споделената семейна баня, като тази на Малин, понякога може да бъде неудобна и да не осигурява нужния комфорт на един тийнейджър. Малин ще има повече уединение и време да се приготви сутрин, ако има свое собствено огледало.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.