Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Свеж комплект за маса

Кактусите са винаги на мода, така че защо да не изпъкнете, като ги използвате и създадете тематична декорация за маса? Помислете за основните части, как да украсите масата и приборите за сервиране.

LEIFARNE стол, светлосиньо, 991.278.06, 119,90 лв
Поемете по-небрежен подход като подредите масата и изградите декора в естествената тема – сложете дървени дъски за рязане по средата на масата за хранене, за да създадете основа за вашата декорация. След това комбинирайте растения, изложени в различни саксии, за да създадете различни височини и форми - сукулентите нямат големи листа, които да блокират изгледа на хората по масата. Използвайте един основен цвят, за да обедините цялата гледка.

KARLSNAS рамка, 10х15 см, 403.382.31, 3,99 лв

"Ние не вярваме в запазването на приборите само за специални поводи. Ако имате нещо хубаво, трябва да му се наслаждавате, а не да го пазите само за гости ", казва Илария, която ни помогна да създадем тази идея

Мислете творчески за обстановката у дома и използвайте ежедневните неща, които вече имате за да създадете нещо интересно - например рисунка в рамка прави страхотна персонализирана картичка.


Свежите цветя са красиви за еднократна употреба, но саксийните растения са вид декор за маса, който можете да използвате отново и отново. Сукулентите са малки и лесни за отглеждане.

„Избирам най-вече стайни растения, лесни за поддръжка“, казва Илария. „И сега, повечето изкуствени сукуленти са толкова добре изработени, че изглеждат като истински. Поставих някои в буркан за декорацията на масата и из дома - те не изискват никаква поддръжка!“

Разгледайте разнообразието от изкуствени растения, предлагани от ИКЕА


"Храненето около масата всяка неделя сутрин за нас е специален повод, защото заедно като семейство имаме достатъчно причини да празнуваме", казва Илария. "Преди няколко години се преместих от Италия, но ми се иска да запазя италианската традиция да ядем на голяма маса за хранене.“

 
Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите! 
Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.