Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Организирана сутрин в банята

Вижте как вие и семейството ви можете да имате чудесно начало на деня, а с времето, което спестите сутрин, да се възнаградите вечерта.


Лична сутрин

Лесно можете да помогнете на сънливите очи да се ориентират сутрин и да спестите ценно време от графика си като поставите лични дозатори на стената за всеки у дома. (Моля, имайте предвид, че буквите, които виждате тук, не са продукти на ИКЕА.)

STUGVIK дозатор за сапун, вакуум, 9,99 лв

VADSJON завеса за баня, 15,99 лв


Кодиране по цветове 

Дайте на всеки у дома определен цвят или шарка. Освен декоративния ефект, това улеснява и разпределянето на кърпите.

VAGSJON хавлия за баня, 6,99 лв„Времето в банята е неизбежна част от деня на всеки. Ако го използвате разумно, ще си спестите – а и на цялото семейство - един тон време.“

Елин Стирна, интериорен дизайнер, ИКЕАВсеки получава кутия

Да се разбираш с останалите от семейството в ограниченото пространство на дома става по-лесно с малко мобилност. Като например, ако всеки си има своя кутия за аксесоари. Ще разполагате с всичко, от което се нуждаете на едно място и ще можете лесно да местите нещата си в банята.

VILTO етажерка 89,90 лв

Възнаградете се с вечер във вашия импровизиран спа център

Нека спазването на сутрешния график в банята да има положителен домино ефект. Дисциплинираната ефективност в началото на деня ви спестява време, което да използвате вечер. Просто трансформирайте банята. Изгасете осветлението, включете няколко LED блок свещи и поглезете сетивата си, като се потопите в заслужено спокойствие.Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.