Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Удивителна подредба на маса чрез издържани цветови комбинации

Опитайте тази идея за съчетаване на цветовете при подредба на масата – за специални поводи или за да внесете лукс в ежедневието си.


Понякога е забавно да подредите масата за вечеря така, че да направи впечатление. Започнете като комбинирате чиниите и купата пред всеки в два цвята, след което изберете акцент за малките екстри като салфетките - например тъмното тревисто зелено много си отива с черно и бяло. Ползвайте големите купи за храна, подходящи за  готвене и за сервиране, за да създадете спокойна атмосфера на „самообслужване“.  Поставете саксии или купи с пресни подправки за поръсване и завършете със стъклени оливерници.

На масата има:

BACKIG чинии и купи

FABULÖS стъклена чаша, 4,99 лв

YPPERLIG поставка за чаена свещ, 3 бр/к-т, 9,99 лв

TILLAGD комплект прибори, 24 броя, 99,90 лв


Масата на Софи е в тон с останалата част от дома й - тя използва зеленината като естествен акцент в своя черно-бял дом. Съчетаването на максимум три цвята е добро правило, което да следвате, особено за маса с много прибори. "Обичаме да ни идват приятели на гости за вечеря. Подредбата на масата с умело съчетани цветове веднага създава усещане за специален повод," казва Софи.

SENIOR касерола с капак, 5 л, 99,90 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.