Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Бърза вечеря в твоя нов дом

Преместването в ново жилище може да бъде хаотичен процес, но защо не превърнеш този малък хаос в положително преживяване? Възнагради семейството и приятелите, които ти помагат – а може би и някои от твоите съседи – с приятно събиране между пълни кашони и голи стени.

Оригинална маса от картон

Когато току-що си се нанесъл в нов дом, трудно можеш да намериш всички маси и столове. Но пък затова имаш достатъчно кашони. Използвай ги, за да направиш импровизирани маси с различна височина.

Съхранявай най-нужното на видимо място

Повечето вещи са прибрани в кутии, но за подготовката на една бърза вечеря ти трябват прибори и съдове на една ръка разстояние. Съхранявай най-важните аксесоари в прозрачни кутии, за да могат и децата да помогнат. Първото, което открие въртящия се поднос, ще получи най-голямото парче пица.

Голямо посрещане за всички

Използвай завеса за душ като покривка за маса и здрави съдове, за да се насладиш на първата вечеря в новия дом, в компанията на любимите хора. Докато подготвяш всичко, защо не окачиш табела с надпис „Добре дошли“, за да се присъединят и случайно минаващи съседи?

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.