Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Сезонно обновяване на дневната чрез текстил (за многократна употреба)

Новият текстил е ефектен начин да придадеш на дома си свеж вид. Виж как с няколко лесни трика можеш постоянно да внасяш нов живот в дневната. Нещо повече – дори можеш да съхраняваш облика на следващия сезон в мебелите си.


Сив диван с одеала, поставен в дневната.

Твоето уютно кътче до прозореца

Винаги е добра идея да потънеш в меката лежанка GRÖNLID. Добави топъл, мек текстил и овча кожа LUDDE и няма да забележиш колко бързо ще се изтъркули зимата. А с настъпването на пролетта, GRÖNLID може да ти помогне за сезонната промяна (продължи да четеш).

Диван с отворено пространство за съхранение.

Седиш върху облика на следващия сезон

Освен свалящите се калъфи GRÖNLID предоставя и скрито място за съхранение. И то такова, в което можеш да прибереш всичкия текстил за новия сезон - в очакване на настъпването му.

Елин Стиерна, интериорен дизайнер, ИКЕА

„Да сменяш два комплекта калъфи и завеси е лесен и достъпен начин да внасяш усет за свежест и нов старт. Освен това, така текстилите ти ще издържат по-дълго.“

Елин Стиерна, интериорен дизайнер, ИКЕА

Червен диван с одеала, поставен в дневната.

Сезонна промяна, която си заслужава да повтаряш

Празнувай настъпването на пролетта с промяна в настроението и цветовете. Дори само да смениш калъфа на лежанката ще има голям ефект. А като смениш и завесите, килима и одеялото с по-тънко и стаята ще изглежда напълно различна.

Лампа пред прозорец със завеси.

По-светли платове, по-колоритни цветове

През цялата година е важно как изглежда една стая и каква е нейната атмосфера, но с различните сезони идват и различни нужди. През пролетта използвай колоритни цветове и по-тънки текстили. Като ги комбинираш с плътни и прозрачни завеси, като SANELA и TIBAS, лесно можеш да смениш фокуса от предишния сезон върху нуждата от изолация към наслаждаване на ярката дневна светлина през новия.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.