Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Безгрижна лятна вечеря на открито

Изнесете трапезарията навън! Това лято се доближете до природата като си организирате безгрижни вечери на открито.


Храненето на открито ви насърчава да се отпуснете сред природата. Вместо стандартната подредба на масата, опитайте по-непринуден подход – сложете приборите в средата, така че всеки да може да си вземе сам. Придайте уют  като използвате текстил -  тишлайфер и салфетки, и добавете цветя в центъра на масата. Тони и Карлтън окачват лампички на навеса на караваната си, за да създадат приятна атмосфера, когато слънцето залезе.

ASKHOLMEN сгъваем стол, сиво-кафяво, 39,90 лв

ASKHOLMEN маса, акация, 49,90 лв


Вероятно ще предпочетете да се отпуснете и да вечеряте, вместо да ходите постоянно до кухнята, за да донесете вода на всеки. Е, защо не си отделите кът за напитки? Да сипвате вода от диспенсър, вместо от чешмата, е по-удобно и можете да сложите в нея нарязани плодове и парченца краставица, за да й придадете свеж вкус. Просто добавете няколко кубчета лед и дръжте чаши наблизо.

FORFRISKNING буркан с канелка, стъкло и неръждаема стомана, 39,90 лв


„Ние ядем на открито колкото може по-често, защото масата ни за хранене вътре е малко тясна за трима ни,“ казва Тони. „Аз обичам и да готвя на открито. Така мога напълно да се насладя на аромата на печено месо на грила отвън! Тони е вегетарианка и когато приготвя вътре любимите си зеленчуци, цялата кухня се умирисва на тях!“ казва Карлтън.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.