Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Релаксиращо уединение в спалнята

Премахни от спалнята всичко ненужно и я превърни в място за почивка и презареждане. Дори няколко малки промени могат да те заредят с енергия. Разгледай по-долу как Мерит е използвала вграден гардероб, за да направи спалнята си подходящо място за релакс.

Освежи мястото си за сън

Ограничи нещата, които те разсейват около леглото, за да се фокусираш върху съня. Избери красиви материи и уютни цветове, за да създадеш хотелско излъчване. „Обичам завивката да е голяма и тежка, за да потъна в лукс, когато си лягам“, споделя Марит. Тя използва възглавници и одеяла, за да добави акцентиращи цветове към свежите, бели завивки. „Имам столче, което използвам като помощна маса до леглото, за да си спестя препълнените чекмеджета.“

“Обичам леглото да има семпъл вид. Прилича на удобно хотелско легло, но без да има много възглавници и да е претрупано – идеалното място, на което да релаксирам и да бъда себе си.”

Умно решение с изчистен дизайн

Избери семпли мебели, за да ти създават усещане за простор. Марит използва бюро LISABO като тоалетка – благодарение на тънкия си дизайн, бюрото може лесно да се побере в участъка под прозореца. „Чекмеджето е идеалното скривалище за моите гримове, така че да излагам на показ само красиви вещи, като например бижута.“ Столчето лесно може да бъде скрито деликатно под бюрото. Цветята на перваза размиват границата между спалнята и гледката навън.

“Възприемам се като колекционер донякъде, но също и като почитател на минимализма – харесвам красивите вещи, но трябва да мога да скрия някои от тях, ако не ги използвам, за да имам достатъчно пространство, в което да се радвам на нещата, които обичам.”
Марит

Създай свое решение за съхранение

Персонализираното решение за съхранение е прекрасен начин да намериш място за всичко. „Обичам модата, затова избрахме големи гардероби PAX, които успях да персонализирам така, че да пасват идеално на нашето пространство и да се побират в тях всички мои дрехи и аксесоари “, споделя Марит. „Когато приключихме декорирането на спалнята, бях изключително щастлива, че вече няма да използвам кутии, а ще си имам гардероб! Възможността да намирам всичко, от което се нуждая, ме дарява със спокойствие.“

Персонализирай своя гардероб

Адаптирай и усъвършенствай своето решение за съхранение според нуждите си. „Наскоро обновихме гардероба с по-малки кутии за съхранение“, казва Марит. „Сега разполагаме с достатъчно място за сгъване и окачване на дрехите, с поставки и кутии за аксесоарите. Едната страна я използва съпругът ми Йелмер, а другата е за мен.

“върде многото вещи ме правят неспокойна и тревожна. Използвам решение за съхранение, за да организирам всичко, така че да имам спокойно място, на което да релаксирам, без да се разсейвам.”
Марит

Създай си уютно настроение с малко цвят

„Спалнята ни бе една от първите стаи, които реновирахме,“ споделя Марит. „Първо я боядисахме в бяло и сиво. Станах по-смела в избора на цветове с времето. Когато пребоядисахме спалнята в синьо, останахме изненадани колко топлина внесе този цвят. Винаги комбинирам цвета с бели цокли – харесвам контрастта.“ Останалата част от дома на Марит е също много цветна.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.