Списъкът с любими продукти е празен.

Пролетна свежест в синьо

Сининият цвят е най-подходящият за този сезон, тъй като внася свежест в дома. Съчетай любимите си продукти в синьо с естествени материали и се наслади на новата обстановка.

Нежни мотиви

Внеси повече цвят и десени в дома си с нов текстил. Комбинирай спално бельо с флорални мотиви от 100% памук BLÅGRAN със сини възглавници, за да освежиш традиционната визия.

Подобрения в банята

Обнови банята по достъпен начин с новите хавлии OTTSJÖN, изработени от 100% памук. Висящият органайзер от бамбук NORDRANA осигурява удобство при съхранение на продуктите за баня и позволява лесен достъп до тях.

Време за креативност и спокойствие

Новият дизайн в синьо включва кутии за съхранение и класьор за списания FJÄLLA, с които можеш да организираш пространството и да имаш един по-уютен домашен офис.

Стилна закуска

Сервирай пълноценна закуска или неделен брънч с новите керамични съдове MEDLEM. Тази колекция от десертни чинии, купи и чаши е с гланцирана повърхност в тъмносини мотиви.

Екстра комфорт

Направи леглото още по-уютно с ново спално бельо. Сини геометрични десени, във формата на цветя украсяват спалния комплект STJÄRNFLOCKA, изработен от естествен памук.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.