Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Подреди шкафовете си по забавен начин

Цветовото кодиране е сигурен начин за поддържане на организация и ред. Освен това е забавно да си поиграем с цветовете. Събрахме на едно място най-доброто и от двете с надеждата да донесем ред в дома ти – и усмивка на лицето ти.


Снимка на стая с шкафове на стена, часовник, настолна лампа и възглавници, диван и масички върху килим.

Твоето, моето и какво къде прибираме

Шкафовете могат да бъдат много практични и същевременно декоративни, ако им добавим малко цвят. Нека всеки от семейството да избере цвят за шкаф за личните си вещи. А шкафовете с общите вещи могат да останат в основния цвят. (Това може да изисква малко боядисване, тъй като IVAR не се предлага в цветовете показани тук.)

Шкаф със спортни принадлежности.

Лично шкафче за всеки

Разбира се, че и общият шкаф може да се персонализира. С таблото SKÅDIS е лесно и забавно да подреждаш нещата на всички – и точно толкова лесно да промениш всичко, когато и нуждите се променят.

Рамки на стена с детски рисунки в тях.

Няма място за объркване

Добави весели портрети на всеки член от семейството с техния цвят (вече никой няма оправдание, че не знае къде да си прибира нещата).

Шкаф с детски играчки в него.

Шкаф, разделен по средата

Контрастиращите нюанси вършат отлична работа в малки помещения. Но ако и вратичките на шкафа са в различни цветове, могат да отразят разделеното пространство вътре, а цветовете да послужат като израз на личността на всеки. В закачащите се мрежести торби KUNGSFORS лесно можеш да прибираш неща или да ги пренесеш на друго място.

Възглавници и одеала, прибрани в раклата на табуретка.

Допълнително място за сядане, допълнително място за съхранение

В IVAR можеш да събереш само определено количество предмети. Допълни го с табуретка VALLENTUNA и ще имаш резервно място за съхранение. А ако я поставиш между модулите на IVAR, ще създадеш уютно кътче сред целия ред наоколо.

Етажерка с офис материали.

Дом в дома ти

Подреденият дом се постига лесно – или поне не толкова трудно – когато всяка вещ си има определено място. А за онези неща, които използваш най-често (като лаптопа), можеш да обозначиш специално място.

Тонколона, окачена на поставка с огледала.

Пусни музиката (и децата) на воля

Когато имаш система за организиране на ежедневието, освобождаваш време за повече забавни активности. Ако превърнеш стойката за вещи с огледало LIERSKOGEN в музикална кула, има вероятност да успееш да задържиш и малчуганите под контрол.

Жена и момичета седят на диван, момиче взима пуканки от купа.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.