Списъкът с любими продукти е празен.

Детска стая - мечта

Насърчавай развитието и увереността, като направиш стаята на детето място, където то може да играе и да се изразява свободно. А защо не пробваш тези лесни идеи от уютната, цветна стая на Хания?


Избери решения за съхранение, които помагат на децата да излагат на показ любимите си неща. Отворените библиотеки и рафтовете за картини са идеални за любителите на приказки, а също и лесен начин за тях да променят как изглежда стаята им, като избират какво да показват. Създай уютно кътче за четене на книжки, като добавиш голяма възглавница или матрак и одеялца до рафтовете.

SKAGGORT възглавница, 8,99 лв

RODPLISTER възглавница, 19,99 лв

MOSSLANDA перваз за картина, 19,99 лв

LISAMARI одеяло, 39,90 лв


Използвай цветове, за да създадеш жизнерадостна среда. Текстилът и картините са лесен начин да внесеш усет за щастие и енергия в бяла стая, а са и лесни за смяна, когато децата пораснат и вкусът им се промени. Избери легло, което расте с вашето дете. Също така помисли за забавни детайли в стаята – например, начертай игра на дама на пода с помощта на цветно тиксо.

TVILLING постер, "Бодлива зеленина", 2 бр/к-т, 14,99 лв

TUVALIE одеяло, 25,90 лв


„Обичам стаята си. Когато приятелите ми дойдат, казват „Леле!“. Нямат търпение да започнем да си играем.“

ХанияМожеш да разположиш бюрото така, че да създадеш зони в стаята и да насърчиш моменти на сътрудничество. Бюрото на Хания, поставено перпендикулярно на стената, а не до нея, разделя ъгъла за четене от зоната за сън. Това улеснява поставянето на стол и от другата му страна, така че приятел или родител да може да се присъедини към нея.

PLUMSA кош за съхранение, 11 л, 12,99 лв

RISATORP кош, 14,99 лв

HELMER контейнер на колелца, 28x69 см, бяло, 69,90 лв

„Прекарвам много време в стаята си“, казва Хания. „Обичам да чета и да гушкам котките си Кики и Нина. Моите любими цветове? Това е лесно. Виолетово и ментово.“

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.