Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Идеи за преустройство на стаята на двe игриви деца

Задачата? Да преустроиш детската стая с интелигентни и достъпни решения за съхранение и находчиви кътчета за игра. Резултатът? Две много щастливи момчета!

Открий печелившите начини за съхранение

„Момчетата често строят цели светове, които започват от детската и се простират из целия дом – кутиите за съхранение им помагат да пренасят играчките си от стая в стая,“ казва Нина. На стилистката Ашлин рамката TROFAST й прилича много на подиум за награждаване на медалисти, затова тя използва цветно тиксо и дървени числа, за да го пресъздаде – което междувременно го превърна в забавна игра! Не забравяй да използваш крепежни елементи, за да закрепиш мебелите за стената.

TROFAST кутия за съхранение, 9,00 лв

TROFAST комбиниран артикул за съхранение, 164,00 лв


Нека играта заеме централно място

За братята Хенри (7 г.) и Тони (5 г.) детската е място за спане, но най-вече за игра – място, където да играят свободно и да развихрят въображението си. В момента те обожават всичко свързано с джунглата, затова добавихме текстил с растения и животни – най-лесният и икономичен начин да внесем живот в иначе изцяло бялата им стая. Стилистката Ашлин отделя със завеси една полукръгла ниша пред прозореца, за да трансформира това неизползвано място в театрална сцена (с постелка за сядане за по-акробатичните изпълнения). Поставя и закачалка с кукички под перваза на прозореца – на достъпна височина за закачане на костюми при бързо преобличане „зад кулисите“.

REGOLIT aбажур, 2,99 лв

URSKOG завеси с държач, 2 бр/к-т, 35,90 лв

PLUFSIG сгъваема постелка за упражнения, 59,90 лв


Място за игри заедно и поотделно

Ако децата разполагат с голяма стая, експериментирай с разположение, което им позволява да играят заедно или поотделно. Момчетата са на близка възраст и режимът им за лягане е един и същ – затова не е проблем леглата им да са едно до друго. „Характерите им понякога се сблъскват, но аз мисля, че когато споделяш стаята с друг, се учиш на много неща. А когато имат нужда от уединение - Хенри, например, нарежда възглавници зад завесата и си прави свой собствен кът за четене там,“ казва майка им Нина.

DJUNGELSKOG плик за завивка и калъфка, 39,90 лв

Преди: изобилие от пространство и потенциал

Когато Нина и синовете й се запознаха с нашата стилистка Ашлин в дома им в Германия, те обсъдиха варианти как да направят детската по-забавна и по-практична. Нина търсеше решения за съхранение, които да са в тон с естествените природни цветове и дървените мебели в дома й (тя не харесва ярки разноцветни пластмасови материали) и които да допълнят обзавеждането, което вече имаше – като стелажа IVAR от борова дървесина. „Ние много обичаме да се разхождаме в гората, затова искаме да донесем това усещане у дома,“ казва Нина.


Донеси игралната площадка у дома

Колкото и технологиите да заемат голямо място в живота на децата, понякога нищо не може да се сравни с най-обикновена игра от нашето детство. „Дамата“ е активна, лесна за игра и още по-лесна за организиране на закрито. Не ти трябва цяла площадка, а само няколко крачки свободно място на пода, малко цветно тиксо и нещо вместо „камъче“ – например някоя малка плюшена играчка или торбичка пълна с бобчета или ориз. Хайде, скок-подскок!

FULLFÖLJA ролка самозалепяща лента, 4 бр/к-т, 7,99 лв

URSKOG плик за завивка и калъфка, 29,90 лв


Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.