Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Наблюдавай звездите с приятели

Това ни очарова. Това се превръща в хоби. Това е тема за парти. Няма значение как наблюдаваш небето, винаги си заслужава да го погледнеш отново. Още по-хубаво е, когато можеш да споделиш изживяването и да организираш уютно, нестандартно събиране.

Направи място за различни дейности

Когато събирането е свързано с различни активности, добра идея е да разделиш стаята на отделни зони. Мебелите, които са лесни за местене правят пространството още по-гъвкаво.

Организирай среща при ясно небе

Най-добрите вечери за наблюдение на звездното небе могат да се определят с лунен календар и звездна карта подръка. Освен това насочват вниманието към това специално хоби и го правят по-достъпно за другите. (Стискай палци за безоблачна нощ.)

Всичко е в детайлите

Използвай декорации, с които да акцентираш върху момента. Картина с луна и малки звезди от канап могат да внесат атмосфера за вечерта, а защо не и за по-дълго.

Нека луната определя настроението

Когато вечерята не е център на внимание, можеш да подредиш мебелите в непринуден, лаундж стил (особено лесно е с мебели на колелца) и да оформиш уютен кът за всички.

LED купол от звезди и съзвездия

Звездите на небето са неподвластни на твоите команди, но тези в стаята лесно можеш да контролираш. LED гирляндите също задават подходящо настроение, за да се „пренесеш“ под звездното небе.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.