Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Добави лятно настроение към сутрeшната рутина

Усети природата още преди да е започнал денят ти! Виж какво можеш да направиш само с няколко малки промени и се наслади на крайния резултат.

Стартирай деня на светлина

Измиването на лицето с вода е освежаващ навик за бързо събуждане, но защо не го превърнеш в още по-приятно изживаване? Занеси сутрешните си приндлежности, както и малък съд с вода на твоя балкон и го превърни в място за светъл, здравословен ритуал.

Повиши енергията си

Не бързай да се прибираш. Възползвай се от слънчевата светлина и направи няколко упражнения на свеж въздух.

Закуска под слънчевите лъчи

Да закусиш мюсли с чаша чай под топлите слънчеви лъчи на балкона е приятен начин да се насладиш на утрото. Сервирай на поднос за повече стабилност и доза изтънченост.

Сутрешни задачи в релаксираща обстановка

Разбира се, не се нуждаеш от балкон, за да се радваш на летните сутрини. Бутни леглото си до прозореца (ако вече не е там), отвори го и се заеми с първите седмични задачи на перваза под слънчевите лъчи. Достатъчно е да си вземеш един почивен ден за блестящ старт.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.