Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

7 идеи за по-организиран дом

Решен си да се бориш с хаоса? Трябва да сложиш в ред разхвърляния шкаф? Искаш да оптимизираш ежедневните рутинни дейности? Тези идеи и мебелите-„герои“ на съхранението може да бъдат точно отговорът на твоите организационни нужди.


BULLIG кутия, 29,90 лв

KALLAX етажерка, 299,00 лв

Използвай затворените решения за съхранение в своя полза Твърде много хаос в дневната може да ни пречи да почиваме. Затова за отворена етажерка, пробвай комбинация от приставки и кутии, за да прибереш по-дребните неща или тези, които ти трябват, но не искаш да се виждат.

VARDAGEN буркан с капак, 5,99 лв

KORKEN буркан с капак, 5,99 лв

IKEA 365+ кутия с капак 2,3 л., 6,99 лв

RISATORP кош, 14,99 лв

RASKOG количка, 99,90 лв

Бъди изобретателен в малките пространства Тесни домове с малки места за складиране – значи се налага да ги приспособим възможно най-добре. Всяка ниша е възможност! Тук, стенни рафтове, количка на колелца и различни по размер кошници оползотворяват това, сякаш непригодно за нищо друго, ъгълче.


KUNGSFORS релса, 8,99 лв

OUMBARLIG комплект, 7 части, 99,90 лв

Използвай вратите за съхранение Чувстваме се най-спокойни да поканим гостите в кухнята, когато тя е подредена. Релсите и закачалките са чудесен начин да разширим мястото за съхранение – опитай се да не мислиш само за площта по стените, а накарай и вратите да се включат и да помогнат с организацията!

IVAR 2 елемента/рафт, 334,00 лв

Обикни отворените решения за съхранение Много от нас бихме се радвали домовете ни да са подредени, но все пак да показват предметите, които харесваме. Съпротиви се на изкушението да скриеш всичко в кутии – подредената отворена етажерка ти помага лесно да намериш това, което обичаш и използваш често.


KUGGIS кутия с капак, 15,99 лв

Оптимизирай коридора си На повечето от нас ни отнема около час да се приготвим сутрин за излизане. Удобен рафт в коридора (тук крепежните конзоли са боядисани в бяло, а отдолу допълнително са добавени закачалки) може да направи излизането навън малко по-лесно. Палто, чанта, шал? Готови сме да тръгнем.


VARIERA кутия, 7,99 лв

VARIERA бяла кутия 34x24, 8,99 лв

RISATORP кош, 14,99 лв

Победи хаоса в шкафа Кутиите с дръжки са идеални за подреждане на шкафа с почистващи и перилни препарати. Не само че можеш да ги организираш по предназначение, ами и да се радваш на чувството за добре свършена работа всеки път, когато чистиш.

MULIG поставка за закачалки, 6,99 лв

KNARRA кош, 38x29x16 см, бяло, 14,99 лв

BITTERGURKA висяща кашпа, 15,99 лв

ALSEDA табуретка от бананови влакна, 49,90 лв

Закачи дрехите за утре Знаеш ли, че 58% от жителите на Шанхай приготвят дрехите си за следващия ден от вечерта? Релса за закачване може да бъде това, от което се нуждаеш, за да протичат сутрешните ти приготовления по-гладко.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.