Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Мебели за баня, пригодени за малки пространства

Организирай пространството в банята с новата серия HEMNES. Създадена е съвместно с клиенти, които живеят в малки жилища. Предлагаме ти да хвърлиш един поглед....

Мултифункционален дизайн за различни помещения

Пейка HEMNES е едно мултифункционално решение, което включва кукички, поставка за кърпи и пейка с място за съхранение на пране или свежи хавлии. И макар че е създадена за баня, в коридора би стояла също толкова добре като стойка за палта.

Организация на аксесоарите

Комбинацията от отворено и затворено решение ти позволява да съхраняваш основните аксесоари за баня и текстил, без да правиш компромис със стила. Подреди в дълбокото чекмедже функционални кутии, за да организираш пространството и лесно да намираш това, което ти трябва.

Тънък дизайн

Използвай максимално стенното пространство, за да имаш повече решения за съхранение в малката баня. Стенният рафт HEMNES изпъква с елегантен дизайн и може да се постави навсякъде – дори зад врата.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.