Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Бъдете изобретателни с кухненския остров

Кухненските острови са прекалено добри, за да останат само в кухнята. Вижте как можете да ги използвате и в други части на дома си и да ги направите още по-полезни.


Семеен остров за игри и забавления

Той е с повече приложения от масичка за кафе и е по-малко ориентиран към храна и готвене от вашия остров в кухнята. Освен това е по-висок от обикновена маса, което го прави по-достъпен и по-привлекателен за събиране на семейството и приятелите около него. Играйте настолни игри, пишете домашна работа или си направете куклен театър.

VADHOLMA кухненски остров, 799,00 лв

RÅSKOG бар стол, 59,90 лв

KORKEN буркан с капак, 3 бр/к-т, 7,99 лв


Добавете завеси

Поставете завеси на острова си и ето че децата имат собствена сцена за забавни представления. Тук направихме собствена версия, използвайки плат AINA. Ако предпочитате да не шиете, JOFRID върши също толкова добра работа.

AINA плат, 15,99 лв


Удобен разделител

Островът може да служи като изобретателен разделител между зоната на антрето и останалата част от помещението  в дом с отворено пространство. Дори и да нямате традиционен коридор, нуждата от отделни зони остава. Искате дом, който е едновременно приветлив и организиран. Приветствайте новия си логистичен център.

KULLABERG табуретка, 69,90 лв

BUMERANG закачалка, 8 бр. в к-т, 9,99 лв


План за бързо бягство

Мястото до входната врата не може винаги да бъде прекалено организирано. Но все пак спокойното излизане от и влизане вкъщи е необходимост, която всички споделяме. Островът ви помага да приспособите това пространство според вкуса си и в същото време оставя място за по-забавни дейности.

BRANKIS кош, 19,99 лв


Остров на мигновено благоденствие

Дори ако вашият кухненски остров остане в кухнята, той може да се използва по нетрадиционен начин. Превърнете го в център за дейностите, на които се наслаждавате най-много. Независимо дали го използвате, за да приготвите най-хубавата чаша чай или да се подпирате на него, докато прелиствате интересно четиво, това е мястото, където можете да си починете от ежедневната суматоха.

GODAFTON LED блок свещ, 3 бр/к-т, 25,90 лв

GLATTIS табла, 19,99 лв

KNAGGLIG кутия, 11,99 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.