Списъкът с любими продукти е празен.

Три идеи за съхранение на твоя велосипед у дома

Съхранението на колело може да бъде предизвикателство, особено между стените на твоя дом. Тук ще намериш няколко съвета, които ще ти помогнат да се справиш с лекота.

Окачи го като произведение на изкуството

Колелото освен, че е практично, е и красиво (особено за своя собственик). С помощта на куки можеш да го окачиш на стената, така че да спести място, да имаш лесен достъп до него и всеки да му се възхищава.

Достъпен по всяко време – дори за дъждовни дни

Честото каране на колело налага съхраняването му на място, което е лесно достъпно, но и подготвено за лошо време. С помощта на подложка и парче плат можеш да го съхраняваш подръка и същевременно да го скриеш със стил.

Постави велосипеда върху шкаф

Увери се, че шкафът или рафтът ще издържи тежестта на колелото. Тук велосипедът е закрепен към стената със скоба, на която има допълнително, вертикално копче (виж детайлна снимка). Листове от подложки за чекмедже дискретно покриват повърхността и я предпазват от мръсотия и одрасквания.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.