Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Преобрази балкона в домашно кино

Бъди спонтанен! Пренасянето на едно приятно занимание в нова обстановка може да бъде неочаквано освежаващо преживяване. Навън е приятна вечер? Тогава подготви една филмова нощ на твоя балкон.

Вземи любими лакомства

Не е нужно да чакаш на опашка или да използваш транспорт. Подготви всичко с няколко бързи стъпки. Някой трябва да включи проектора, а друг да донесе подходяща храна и напитки. Защо не поканиш един или двама съседи?

Филмова вечер с екран-завеса

Окачената душ завеса е страхотна идея за филмов екран в случая. Или пък използвай чаршаф  и няколко габърчета. За да бъде устойчив на вятър, закрепи го с нещо по-тежко в краищата (ако повърхността зад него е подходяща, няколко магнита ще свършат работа.)

В края на един хубав ден

Соларните лампи ще направят балкона още по-уютен, докато се наслаждаваш на любимия си филм. Остави ги през деня да събират слънчева енергия и ще зададеш настроението при първа възможност.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.