Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Как да създадем хоби кът за цялото семейство

Подреди ъгъл, в който интересите на членовете на семейството ти – като дърводелство, шиене, декорация – могат да съжителстват в хармония. А когато не се използва, лесно можеш да освободиш пространството за други дейности.

Гъвкавото хоби пространство

Домашното дърводелство може и да е свързано с реставрацията и създаването на нови неща, но на първо място трябва да се помисли за безопасността. Протектор за пода е добро начало, а и осигурява много пространство за движение.

Всичко, което ти трябва, на една ръка разстояние

Времето за хоби е ценно – не го губи в търсене на материали. Избери решение, осигуряващо видимост и ред – можеш да държиш ролките с тапети и опаковъчна хартия за подаръци в поставка за обувки, захваната с куки за стената. A когато в нея няма нищо, просто я прибери до стената.

Прозрачна кутия за инструменти

Има ограничен брой неща, които можеш да окачиш на стената. Допълни пространството с мрежест шкаф – достатъчно прозрачен, за да държиш всяко винтче под око, и лесен за преместване при следващия ти проект.

Сгъни масата за шиене

От закърпването на панталон до превръщането на стари завеси в дрехи, шиенето е хоби, в което спокойно можеш да започваш, прекъсваш и продължаваш работа по проекта си, когато пожелаеш. Една сгъваема маса може да се превърне от дискретен страничен рафт в просторно място за работа само за секунди.

Бъди готов да поставиш на пауза проектите си

Големите проекти рядко се осъществяват за един ден. Осигури си възможност да можеш лесно да спреш по средата, но без да губиш представа докъде си стигнал. Поставка за хавлиени кърпи, закачена за тавана, ти осигурява идеалното място, на което да оставиш за малко все още недовършения проект. (Монтирай на 30 см от стената, за да имаш място и за закачалки.)

Всички детайли (и къде да ги сложиш)

Когато твориш, организацията на материалите е от ключово значение. Добави и работна лампа, за да намалиш натоварването върху очите си.

Подредба във всеки ъгъл

Е, добре, вече имаш всички цветове, материали и аксесоари на едно място и на една ръка разстояние. Можеш да започнеш да твориш със замах!

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.